THY Uçuş Reddi Ve Görevli Tavrı Şikayeti

25 Eylül 2024 17:36

21 Eylül Cumartesi gece yarısı İstanbul-Meksika uçağına hiçbir gerekçe gösterilmeden alınmadım. Havalimanında Gözen görevlisine belgelerimi kontrol ettirdikten sonra görevli hanım, 'Güney Amerika'ya bir süre giremezsiniz, reddedildiniz' dedi. Gerekçe ve açıklama istediğimde yapamayacağını, sistemin bu kararı verdiğini ve müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. THY müşteri hizmetlerini aradığımda ise olay havalimanında yaşandığı için bir şey yapamayacaklarını, havalimanından destek almamı söylediler. Carepoint noktasına gidip durumu anlattıktan sonra görevli kişi, sistemde herhangi bir red görünmediğini, sadece ek kontrol olarak not düşüldüğünü ve kapıma gidip oradaki Gözen görevlileriyle yeniden görüşmemi söyledi (Bu sırada uygulama üzerinden kapı numaram geldi). Kapıya gidip durumu anlattığımda ise görevli telefonla ilk görüştüğüm kadını arayıp çağırdı. Kadın gelir gelmez bana bağırmaya başladı; 'Ben size reddedildiğinizi söyledim, siz buraya gelemezsiniz, hemen çıkın buradan, bu hareketiniz ne kadar doğru karar verdiğimizi göstermiş oldu' vb. çıkışlarda bulundu. Durumu anlatmaya çağrı merkezinin ve carepoint'in beni yönlendirdiğini ifade etsem de asla dinlemedi ve o saatte orada THY çalışanı bulamayacağımı, sadece çağrı merkeziyle görüşmem gerektiğini, onların yardımcı olacağını söyledi. Pasaportum, davetiyem, gidiş-dönüş biletim, kalacak yer rezervasyonlarım, çalıştığım yerden iznim, her şeyim olduğu halde gerekçesiz bir şekilde uçağa alınmadım. Üstüne bir de Gözen çalışanının kaba ve kendini bilmez tavrına maruz kaldım. O anki şokla neden bağırdığını-bağırmaması gerektiğini bile söyleyemedim. Carepoint'ten sizden red sebebimi öğrenebileceğimi bilgisi verildi. Meksika uçağına alınmama sebebimle birlikte Gözen çalışanının bu tutumu için de desteğinizi rica ederim.

Not: Süresi geçmiş de olsa, Amerika vizemin olduğunu, gidip geldiğimi, ondan ayrı birçok ülkeye giriş çıkışım olduğunu belirtmemin üzerine görevli onların bir önemi yok cevabını verdi ve kontrol etmedi bile eski pasaportumu.

Yorumlar (6)

Jhon
Jhon

Destekleyici bir şeyler yazayım kısaca anlaşılması acısından. Telefonunuz üzerinden bilinen veya bilinmeyen uygulamalar üzerinden yazışmalarınıza ozen gösterin. Gereksiz konular bu sorunları yaşamanız sebep olacaktır. Geçmiş olsun

Nur
Nur

Tam olarak ne demek istediniz yani bizim yazışmalarımıza nasıl bir ulaşımları olabilir ki

Emre
Emre

Merhaba, uçak biletinin para iadesini yaptılar mı?

Merhaba evet yaptılarr

Ahmet
Ahmet

Merhaba geri dönüş aldınız mı

Evrim

Merhaba, Evet dönüş aldım ama hiçbir sorumu cevaplamayan, suya sabuna dokunmayan bir cevap yazmışlar. İkinci kez geri bildirim formu doldurdum fakat yine aynı şekilde hiçbir açıklama, sorularıma cevap yok.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Engeli Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

02 Aralık 2024 10:02
Uçuş Engeli Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Gülhan
11 Nisan 2024 17:27
08 Nisan 05.50 THY İstanbul -Elazığ Uçağı
08 Nisan 05.50 THY İstanbul -Elazığ Uçağı
Samara sonuçtan hiç memnun değil

THY Destek Alanında Çalışan Hanımefendi Bir Daha Uçamazsın Dedi!

Samara
23 Haziran 2024 08:20