THY Türk Hava Yollarının İş Bilmez Görevlileri

THY Türk Hava Yollarının İş Bilmez Görevlileri
Enes
26 Nisan 2024 16:42

26 Nisan 2023 saat 13:45'te İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na yolculuk yapacaktım. Ancak Türk Hava Yolları görevlilerinin eksik yönlendirmesi sebebiyle uçağımı kaçırdım. Yaklaşık iki saat öncesinden havalimanına varmış olmama rağmen, silah teslimi sırasında görevli tarafından iki barkod yerine yanlışlıkla tek barkod verildi. Bu durumu düzeltmek için 15 dakika harcadık. Daha sonra valiz teslimi esnasında bebek arabasını farklı bir noktadan teslim etmem gerektiği söylendi ve bu süreç de 15 dakika sürdü. Görevlinin sürekli başkalarına danışarak işlem yapması, zaman kaybına yol açtı ve uçağı kaçıracağımızı anlamama sebep oldu. X-Ray cihazından geçmeden önce biniş kartlarımızı okutmamız gerekiyordu, ancak görevli bize biniş kartı yerine yanlışlıkla valiz yük kartları vermiş. Bu hatayı düzelttikten sonra güvenlik noktasına geldik. İstanbul'a çocuğumun sağlık durumu için gelmiş ve yanımızda ilaçlar (kremler) bulunuyordu; ancak güvenlik bunları kabul etmedi. Yaşanan tartışma sonrasında güvenlik noktasıyla görüşerek ilaçlarıyla birlikte uçak kapısına vardık, fakat kapıların beş dakika önce kapandığı ve uçağa alınmayacağımız söylendi. Bu yaşananlar nedeniyle Türk Hava Yolları'nın kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçunu işlediğini ve zararımın tazmin edilmesini talep ediyorum.

06 Mayıs 2024 18:08

26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul yeni Havalimanı'ndan Şırnak Şerafettin elçi Havalimanı'na dört kişilik bir yolculuğum vardı uçuş saatinden 2 saat önce gelmeme rağmen iş bilmez Türk Hava Yolları personelleri sayesinde uçağımı kaçırdım ve bunu geri bildirim olarak ve şikayet var üzerinden de belirttim yaklaşık bir hafta sonra bana dönüş yaptılar iade kodu göndermişler ve başka bir şey yazmıyor satış ofisi ile görüştüğümde satış ofisi İstanbul yeni havalimanının Şırnak Şerafettin elçi Havalimanı'na ücret iadesi yapılacaktır diye email atmasını istiyor müşteri temsilcisi ile görüştüğümde ise yeni bir geri bildirim yapın diyor ve yine rezil olan müşteri yine rezil olan benim yine iş bilmez Türk Hava Yolları personelleri baştan savma iş yapıyor

Serhat
Serhat

Bir avukat ile anlaşarak Maddi ve manevi tazminat davası açın.

Fatih
Fatih

THY gibi saygın ve marka bir şirketten böyle bir amatörlük beklemezdim. Arkadaşın zararını bir an önce karşılamanızı ve özür mahiyetinde hediye bilet vermenizi ayrıca çocuğuna da hediye vermenizi temenni ediyorum. Çünkü sizin gibi Dünyada isim yapmış büyük, saygın, marka bir şirkete yakışan budur.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Temmuz 2023 23:30