THY Soyadı Değişikliği Talebinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyetim

Saliha
19 Haziran 2024 19:22

Şubat ayında a*** kızlık soyadımla bir bilet satın aldım; gidiş p****, dönüş a*** olarak Kıbrıs uçuşuydu. Sonrasında nikahım kıyıldığı için soyadım a**** ü*** oldu. Biletlerimde ki soyadı değişikliği için başvuru yaptığımda, a*** yani şu anki bahanelerinden biri olan a**** ile birlikte, p****'un beş dakikada hallettiği soyadı değişikliği talebini günlerdir halletmiyorlar. Birlikte oldukları Türk Hava Yolları bana üç kez maille saçma sapan dönüşler yaptı. Birçok kez müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ama son mailde bu talebi gerçekleştiremeyeceklerini beyan ettiler. Tam olarak bir haftadır her gün bunun için zaman ayırıyorum. Aramadığım, mail atmadığım kalmadı. Karşımda net anlamda benimle muhatap olacak, yol yordam gösterecek birisi bile yok. Bana sundukları tek yol bilet iptali. Fakat benim şubatta aldığım bilet 2.000 küsur tl iken şu an 5.800 TL civarlarında. Benim buradaki mağduriyetime çözüm değil, köstek oluyorlar. Nüfusta benim t. C. Numaramla bir Saliha Ataş kalmadı. Nüfus benim varlığımı t. C. Numaramla Saliha a*** ü**** olarak kabul etmişken, p****'ta kabul etmişken, Türk Hava Yolları ve a**** kabul ettirmedim. Mağdurum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 08:44
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Soyadı Değişikliği Mağduriyeti

Beyza
14 Kasım 2024 14:03

Türk Hava Yolları Soy İsim Güncelleme

Fidan
03 Aralık 2023 19:29
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
28 Ekim 2024 11:25