THY Sistem Hatası Check-in Yaptırmadı Check-in Olmadı Diye Uçağa Almadılar

18 Eylül 2023 13:39

Kardeşim İstanbul'dan Dalaman'a 18.09.2023 tarihinde 12.05 de olan uçak için 1 gün öncesinden check-in yapmaya çalıştı hem mobilden hem de web den sisteminizde sıkıntı olduğu için izin vermedi ve müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri hizmetiyle olan görüşmemizi dinlersiniz çağrı merkezi elemanınız da check-in yapamadı ve dedi ki havaalanında check-in yaparsınız. Israrla sıkıntı olmaz değil mi dediğimizde olmaz dedi. Bugün havaalanına gitti kardeşim otomattan check-in denedi yapamadı. Görevli ile görüştü iç hatlara giden sıraya yönlendirmişler. Beklemiş ve çok uzun sürmüş sonra sıra geldiğinde check-in kapandı demişler. 45 dakika kalaya kadar olduğu için süpervizöre yönlendirmişler. Onlar da 45 dakika kaladan sonra bir şey yapamayız demişler ve yardımcı olmamışlar. Sizin sisteminiz yüzünden havaalanında mahsur kaldı kardeşim. Bu nasıl bir saçmalık. Bir de uluslararası bilinen kurumsal bir firma olacaksınız. Biz bu durumda bir şey yapamayız deyip yolcuyu kendi haline bırakmak nedir ya? Bu nasıl bir hizmet anlayışı? Ek olarak sisteminizin suçunun cezası neden bize kesiliyor? Sizi her yere şikayet edeceğim ve bundan sonra THY'den bilet asla almayacağım.

18 Eylül 2023 13:24

Ek olarak sizi her mecrada her yere şikayet edeceğim böyle bir saçmalık ben hayatımda görmedim

Anniwa
09 Ekim 2023 13:25
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
23 Mart 2025 13:42
Check-in Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi
Check-in Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Temmuz 2023 19:03
THY Kendi Yolcularının Mağduriyetinden Kazanan Şirket
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
07 Eylül 2023 21:32
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Alınmadan Mağdur Edildim Param İade Edilmiyor

Hasan