Soosan sonuçtan hiç memnun değil

THY Şikayetçiyim

23 Eylül 2024 11:54

Turkish airline den şikayetçiyim

Ben 21.09.2024 tarihinde İstanbul'dan Denizli'ye uçmak için Türk Hava Yolları'ndan (Turkish Airlines) bir bilet aldım. Uçuşumun saati 06:35'ti ve ben 05:55'te bagaj teslim alandaydım. Ancak, yoğun yağmur nedeniyle biraz geç kaldım ve bagajım olmadığını belirtmeme rağmen, biletimi almakta zorlandım.

Satışı gittim genç bir erkek oradaydı uçuşu kaçırdınız dedi, uçak kalktı dedi.
Yine bir bilet istedim bugün için başka bilet yok dedi.
Bu durumu birkaç personele daha anlattım ama kimse yardımcı olmadı.

Sonuç olarak, o gün otobüsle Denizli'ye gitmek zorunda kaldım.

Bu nedenle, yaşadığım bu olumsuz deneyim hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Kardeşimin durumu ve yaşadıklarım hakkında fotoğraflarımı ve belgelerimi ekliyorum.

27 Eylül 2024 11:46

Turkish airline den şikayetçiyim

Her zaman sorun çıkarsa buraya yazıyorum en azında beni arıyorlar ama bu sefer hiç kimse önem vermedi maalesef kurallarla halkında bile bilgi vermediler Şikayetimi yeni gönderiyorum belki bu sefer en azında bir cevap alırım.

Havaalanına vardığımda, biletimi almayı başaramadım ve personeliniz bana "uçağı kaçırdınız" dedi. Benim acil bir durumum vardı; kardeşim Denizlide yalnız oturuyor ve engelli. Önceki gün acile gitmiş ve sonra hastanede yattı ve ona yardım etmem gerekiyordu. İlk bagaj teslim alanı ( d hattı, sona bir kala, bir bayandı) gittim o dedi geç kaldın bende bagajım yok dedim, ve ne yapabilirim sordum ısrar ederken biraz kızdı ve bana uçuş kartı gibi bir kart verdi dedi bu geçerli değil satış bölümü geç orada senden ceza alıyor sonra geçebilirsin ve olmazsa yeni bir bilet almak zorundasın. Satışı gittim genç bir erkek oradaydı uçuşu kaçırdınız dedi, uçak kalktı dedi. Ama hâlâ 35 dakika kaldı ve bagajım yok dedim kardeşimin durumu da anlattım..., olmaz dedi. Yine bir bilet istedim bugün için başka bilet yok dedi. Bu durumu birkaç personele daha anlattım ama kimse yardımcı olmadı.

Sonuç olarak, o gün otobüsle Denizli'ye gitmek zorunda kaldım. Biletimin fiyatı yaklaşık 3600 ₺ idi ve bu kadar acil bir durumda, insanlık adına bir anlayış bekliyordum.

26 Eylül 2024 12:10

Kimse ilgilenmedi ve kimse benimle iletişime geçmedi. Türkis airlines adına çok üzgünüm onlar için paradan daha önlemli bir şey yok sanki bir özür bile demediler

Zehra sonuçtan çok memnun

Zehra
02 Kasım 2023 12:05

Esra
27 Ekim 2023 14:21
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Berivan
10 Eylül 2023 03:44
Mairam sonuçtan hiç memnun değil

Mairam
28 Ekim 2023 20:23