THY Seyahat Sigortamı Göndermediler

Ebru
12 Ocak 2024 00:46

THY firmasından yurt dışı uçak bileti aldım ve bileti satın alırken seyahat sigortası da yaptırdım. Bu hataya düştüm. Tarafıma sigorta belgesine dair hiçbir yazı hiçbir evran yönlendirmediler ve çağrı merkezini arayıp talep ettim. Beni sigorta firmasına yönlendirdiler onlarla iletişime geçmemi söylediler. Sigorta şirketlerinin telefon numaraları yoktu ve tek bir mail adresleri vardı. Maili attım ama bot maille cevap aldım ve konuyu danışacak bir muhatap bulamadım. Sonrasında THY defalarca aramama ve farklı farklı temsilcilerle görüşmeme rağmen hiçbiri yardımcı olmadı. Sattıkları sigortanın ücreti alıp hizmet vermeye gelince kimse uğraşmadı ve resmen param çöp oldu. Ek olarak ülke girişince gösterebileceğim bir sigorta belgem yok. Ayrıca temsilciler o kadar bilgisiz ki hem bu konuyla ilgili hem check inle ilgili hiçbir soruma net ve doğru cevaplar veremiyorlar. Lafı geçiştirip beni havalimanına yönlendiriyorlar. Hiçbiri ne bilete ne diğer işlemlere dair eğitim almamışlar belli ki. Telefonda şikayetimi dile getirip cevap beklerken karşı taraf susuyor ve yanıtlamıyor hiçbir şeyi. Resmen benim telefonu sıkılıp kapatmamı bekledi ve büyük bir terbiyesizlikle yapabileceğim bir şey yok dedi. B**** hanımla görüştüm ve bu sorunu kendisiyle yaşadım. THY firmasının bu kadar kötü temsil edilmesi çok üzücü

Özgür
03 Nisan 2024 15:10
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
15 Eylül 2023 11:47
Biletim Olmasına Rağmen Bulamayan THY, Sadece Üzgün!

THY'den Alınan Sigorta Poliçesi Yine İletilmedi, Mağduriyetim İki Kez Tekrarlandı

Gülşen
17 Temmuz 2025 13:05
thyden-alinan-sigorta-policesi-yine-iletilmedi-magduriyetim-iki-kez-tekrarlandi-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
28 Haziran 2024 23:28