THY Rötar Ve Uçağa Alınmama

Minara
10 Kasım 2023 15:18

THY kadar kalitesiz bir hizmet veren başka bir havayolu şirketi yok. 2-8 Kasım tarihleri arasında Bakü-İstanbul gidiş-dönüş bileti aldım. Gidiş uçuşum, THY'nin kendi sisteminden kaynaklı olarak gece iki sıralarında iptal edildi.

Hava koşulları bahanesiyle iptal edildiği söylendi. Bilet değişikliği yaptım ancak bu kez de yedi defa rötar bildirimi aldım ve benim 14:00'da olması gereken uçuşum ancak 12 saat sonra gece gerçekleşebildi ve yollarda mağdur oldum. Dönüş uçuşumda da uçağın kalkmasına 20 dakika kala kapıda olduğum halde ve 'kapılar kapandı' ibaresi ekranda belirtilmemişken beni uçağa almadılar.

Orada beş dakika sorumlu birini çağırmak için tartıştım. On dakika sonra kapılar kapalı yazısı ekranda belirdi ve bana aldığım biletin üç katı fiyatına yeni bilet satmaya çalıştılar, 6 saat sonraki uçuş için. Yani biz 16 saat bu sorumsuz şirketin uçağını bekliyoruz, onlar ise zamanında gelen yolcuları uçağa almıyorlar.

'Yeni araç çağıramazsınız, uçağa yetiştiremez' diyerek bizi mağdur ediyorlar. Bu kadar kalitesiz bir hizmetle daha önce karşılaşmadım. Bu şirketi mahkemeye vereceğim.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
05 Eylül 2024 17:53
THY Türk Havayollarının Mağduriyeti!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
14 Eylül 2023 10:23
THY Koltuk, Uçak Saati Ve Valiz Mağduriyeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
27 Temmuz 2023 16:37