THY Öğrenci Olarak Final Sınavlarıma Katılamadım

Berkay
30 Ağustos 2023 01:53

Merhaba, ben deprem bölgesi Adana'da bir öğrenciyim. Üniversitemin final sınavlarına girebilmek için Adana'dan İstanbul'a gidiş dönüş iki bilet aldım. Ancak, Yok'ün uzaktan eğitime geçme kararı nedeniyle İstanbul'a gidemeyeceğim bir durum ortaya çıktı. Bu nedenle, uçuştan 25 gün önce, 24 Mayıs günü THY müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim. Müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede, en mantıklı seçeneğin biletleri açığa almak olduğunu ve 400 TL ceza ödeyerek bunu gerçekleştirdiğimizi söyledi. Ayrıca, 400 TL ceza ödedikten sonra, bu biletler için ödediğim ücreti (1313 TL) istediğim bir uçuşta 1 yıl içinde kullanabileceğimi belirtti. Ancak, 29 Ağustos günü müşteri hizmetlerini arayarak üniversitemin açılacağından dolayı İstanbul'a tek yön gidiş bileti almak için açığa alınan bu ücreti kullanmak istediğimi söyledim. Ancak, müşteri temsilcisi, almak istediğim bilet ve açıkta bulunan param arasındaki fark dışında 250 TL işlem bedeli ve 200 küsur TL vergi farkı ödemem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine, zaten 400 TL ceza ödediğimi ve ek olarak yine 400 küsur TL para almanın fazla olduğunu belirttim. Ancak, temsilci, bilet açığa alırken ceza kesilmediğini söyledi. Bu durum beni şaşırttı. Şimdi, temsilcinizin dediği gibi gereksiz yere 400 TL ceza mı ödedim yoksa temsilciniz prosedüre hakim değil mi? Telefon görüşmelerimin dinlenerek tarafıma en doğru bilginin iletilmesini ve bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Biletim açıkta olduğu için geri bildirimde bulunamıyorum.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
15 Şubat 2024 01:02
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
11 Mart 2024 05:00

THY Hiçbir Şekilde Bilet Değiştirme Ekranı Açılmıyor Ve Hata Veriyor

Doğuhan
27 Mayıs 2023 00:37
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
15 Şubat 2024 20:40
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
14 Şubat 2024 13:56