THY' Nın Ücreti Alıp Hizmet Sunmaması

Nazlıcan
16 Temmuz 2024 13:18

Türk hava yollarından 13 Temmuz 20.40 tarihli bir bilet satın aldım. İşlemimde harcama itirazı olduğu için biletimin aktifliği gittiği söylendi. Bankamla da görüştüm harcama itirazının olmadığını olan harcama itirazımın da iptalini istedim ve bunu belgeyle kanıtladım. THY ye bu maili atmama rağmen bana hep olumsuz dönüş yapıldı. Müşteri hizmetleriyle 30 dan fazla görüşme yaptım. Hepsi farklı bir sorun belirtip beni resmen oyaladı. Firma bana aşka yardımcı olmadı. Geri bildirimler oluşturdum söyledikleri gibi ama hep olumsuz sonuçlandı. Uçuşuma 48 saat kaldığını belirtmeme rağmen dosyanın beklemede tutulduğunu bizzat müşteri hizmetleri söyledi. Uçuşuma 24 saat kala da aramama ve eğer 12 saat kala veya hiç aktif edilmediği takdirde uçuşumun tam ücretini istediğimi belirtmeme rağmen az önce bana olumsuz sonuç geri bildirimi geldi. Geri bildirime cevap benim uçuşumdan 3 gün sonra. Benim hizmet almam resmen engellendi. Biletin aktifliğini istedim uçuşumu kullanmak istedim yapılmadı. Şimdi de uçuşu kullanmama engel olmalarına rağmen para iademi yapmıyorlar. Ücretini alıp hizmet sunmadı. Şikayetçiyim. Cevap alamadığım takdirde tüm yasal haklarımı da kullanacağım

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yasal Hakkım Olan Kesintisiz İade Yapılmadı Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamadım

Ebru
11 Haziran 2025 11:56

Hüsrev
11 Temmuz 2024 02:15
THY Bilet Hakkımı Kullanmama İzin Vermediler
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
26 Şubat 2025 20:42