THY Miles And Smiles Üyelik Güncelleme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Selçuk
19 Aralık 2024 19:36

Merhaba. Ben Selçuk Ç*****. THY Miles and smiles Üyelik bilgilerimi güncellemek istiyorum. Sistemdeki telefon numaramı artık kullanmıyorum. Sisteme kayıtlı bir mail adresim olmadığı için bilgi güncelleme yapamıyorum. Üyelik işlemleri kısmından geri bildirim yapabilmek için mail adresi zorunluluğu var ama mail adresi yazılacak alan aktif değil. Tüm kapılar yüzüme kapandığı için böyle bir geri bildirimde bulunuyorum. TK 843921461 numaralı üyelik hesabıma ait bilgileri güncellemek istiyorum. Yeni mail adresi ve telefon bilgisi yazmak istiyorum. Ama mevcut sistem yeni bilgi girişi yapmaya izin vermiyor. İşin rezil kısmı şurada. Koca Türk hava yollarında Türkçe bilen birisi olmaması beni üzdü. Bana cevap olarak sisteme nasıl giriş yapacağımı yazmışsınız. Sisteme nasıl giriş yapılacağını sizlerden daha iyi biliyorum. Size bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim diye soruyorum. Konuyu buraya taşıdık çünkü herkes bilmeli ki Türk Hava Yolları, Miles and Smiles bünyesinde Türkçe anlayan kimse görev yapmıyor. Merak ediyorum. Nasıl bir tepki vereceksiniz? Güzelim kurumu nasıl böyle ilgisiz bir hale getirdiniz anlamak mümkün değil.

Beyza
Beyza

Türk Hava Yolları miles and smiles üyeliğimde ki e posta adresimi güncellemek istiyorum. Fakat hiçbir mailimi geri dönüş yapılmıyor

Miles&Smiles Üyelik Sorunları Ve İletişim Engelleri

Tolga
27 Mart 2025 14:47
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
06 Mart 2024 11:38
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Numara Yüzünden Hesabıma Giremiyorum, Destek Sıfır!

Deniz
21 Temmuz 2025 19:29