Sunay sonuçtan hiç memnun değil

THY Habersiz ve Onaysız Koltuk Değişimi

Sunay
31 Temmuz 2023 16:01

09.07.2023 tarihinde TK2654 İstanbul-Erzincan arası koltuk seçim hakkı ücret farkı ödeyerek bilet aldım. Seçtiğim koltuklar 5a-5b idi. Uçuşa bir gün kala online check-in yaptığımda koltukların yeri değişmişti. İşin ilginci habersiz. Koltuk değiştir seçeneğiyle değiştirmeye kalktığımda eski koltuklar dolu gözüküyordu. Ben de mecburen bu şekilde check-in yapmak zorunda kaldım. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Aldığım cevap ve üsluptan şaşkına döndüm. Eğer check-in yapmadan önce arasaymışım yardımcı olabileceklermiş. Benden habersiz koltuk değişimini sorduğumda ise bilmiyormuş ama operasyonel sebeplerle olabilirmiş. Bunları söylerken o kadar duygusuz ve umursamaz bir tavrı vardı ki sanki özellikle insanı çileden çıkartmak için böyle davranıyordu. Sonra bu siteye girdiğimde birçok benzer koltuk değişiminden dolayı şikayet olduğunu gördüm. Demek ki çok sık yapılan bir şey ve THY buna önlem almıyorsa bu bilinçli bir hak gaspıdır. Ücretini ödediğim hakkımı yok sayıyor. Bu şehirlerarası bir otobüste bile yapılmaz. Bu mu dünya devi THY?

Arzu
09 Kasım 2023 18:00