THY Gece Bizi Havalimanına Hapsetti!

Can
30 Mart 2024 22:34

THY’den 31 Mart saat 20:30'da ıst - pek uçuşu gerçekleştirmek üzere havalimanına geldiğimizde ucusun 5:30 saat gecikip saat 01:30'dan 07:00'a geciktiğini öğrendik. Bununla ilgili olarak ne bir haber ne bir SMS ne de bir e-posta aldık. Buradaki yetkili ile (F44'te oturan gözlüklü hanımefendi) görüştüğümüzde saat 9:34'te oldukça kaba tavırla SMS gelmiş olması lazım dedi ve o an bana SMS ve e-posta geldi. Dalga mi geçiyorsunuz dediğimde SMS'i biz atmıyoruz dedi. Ve daha da gülüncü bize Popeyes'tan yemek kartı gibi absürt bir uygulama olduğunu söyledi. Siz tüm bunları kabul ediyorsunuz diye de kaba kaba üzerimize geldi. Bize oldukça kaba şekilde bizi sabah 7'ye kadar bekletmenin THY'ye maliyetinin 200 TL'lik Popeyes olduğunu söylediler :) bugün yaşadığımız sefilliğin telafisi için yazmıyorum bunları. Siz bizi bugün bu havalimanında 10 saat beklemeye terk ettiniz. Oldukça maliyetli uçak biletini transfer uçmayalım diye direkt uçuş olarak alıyoruz, transfer uçmak çok daha konforludur. Bugün bize sunmadığınız otel veya lounge gibi Konfor imkanlarının telafisi bundan sonra sunacağınız hiçbir imkan olamaz. Türk Hava Yolları pişmanlıktır!

Fehmi
29 Ekim 2023 17:59
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
22 Mart 2024 00:51
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
13 Ağustos 2023 18:31