THY Evcil Hayvan Rezervasyon Fiyaskosu!

Cansu
21 Mayıs 2024 20:30

14 Nisan uçuşum için aylar öncesinden bilet aldım ve kedim için rezervasyon yaptırdım daha sonra Ajet ve THY ayrılma olayı çıktı ve benim uçuşumu Ajet yapacak diye saat değiştirdiler. Saat değiştiğinde evcil hayvan rezervasyonun iptal olacak diye hiçbir bilgilendirme yapmadılar. Ben şans eseri gördüm ve hemen müşteri hizmetleri üzerinden tekrar rezervasyon oluşturmaya çalıştım. Önce THY çalışanlarını aradım ve bana kendilerinin bu işlemi yapamayacaklarını söylediler ve Ajet'i ara dediler bu sefer onları aradım onlar da bana bu işlemi THY'nin yapacağını söylediler. THY'i geri aradım ve bana şu anda işlemi görüntüleyemediklerini ama uçuşa üç gün kala check-in zamanında bunu yapabileceğimi söylediler. Ben de söyledikleri gibi bekledim ve tabii kedimi şehir dışına götürdüm. Zamanı gelince tekrar aradığımda rezervasyon işleminin bu tarihte olamayacağını önceden yapmam gerektiğini söylediler. Halbuki bunu isteyen kendi çalışanlarıydı onlar yüzünden kedimi yanıma alıp geri getiremedim en önce rezervasyonu yapmama rağmen beni mağdur ettiler. Üstelik iptal edilen rezervasyon ücretini bile yatırmadılar. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim onlar yüzünden aylardır kedimden ayrı kalıyorum. Bir daha bu firmayı mecbur olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum.

profile profile

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
23 Haziran 2023 18:02

Arrez
09 Eylül 2024 13:24
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
23 Ocak 2024 19:29
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
01 Nisan 2024 22:18
THY Evcil Hayvan Pet Kabini Sorunu!
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
30 Mart 2024 14:38