THY Duty Free Dan Aldığım Alkol

THY Duty Free Dan Aldığım Alkol
Sema
07 Aralık 2023 19:46

07.12.2023 tarihinde Slovenya-Ljubljana havalimanından yerel saatle 09:15'te THY ile İstanbul'a uçuş sonrası Türkiye saatiyle 13:50 gibi indim. Ankara aktarmalı 15:00 saatindeki uçuşum için iç hatlar transfer yolcu kısmına geçtim ve burada yer alan duty free'den 1 karton sigara ve 1 litrelik yeni rakı satın aldım. Kasadaki görevliye de uçuşuma çok az kaldığı için panik olduğumu belirtip hızlıca pasaportuma işletmelerini, ödemeyi de nakit euro ile yaparak koşarak aktarmalı uçuşuma yetişmeye çalıştım. Ancak bavul kontrol noktasındaki görevliler, içkinin kilitli poşette olmadığı gerekçesiyle 5 dakika önce duty free'den aldığım, elimde fişi olan alkolü geçirmediler. Böyle haksız bir uygulamadan dolayı çok kızgınım. Alkolün kilitli poşete konması gerektiğini bilmiyordum. Kaldı ki, böyle bir zorunluluk varsa duty free'de kasadaki görevlinin bunu bilmesi ve ürünü bana uygun şekilde teslim etmesi gerekirdi. Her anı kamera kayıtlarından doğrulanabilir ve elimde fiş de mevcut. 20 euro tutarındaki mağduriyetimin tazminini talep ediyorum.

Mike
Mike

Duty Free güvenlik kontrolünden sonra olur benim bildiğim 😉

İhsan
07 Şubat 2025 16:56
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Kasım 2023 13:21
THY Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
THY Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
20 Eylül 2023 18:32