Yener sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilet Tarihi Değişimi

Yener
01 Haziran 2024 00:20

4 Şubat 2024 tarihinde Türk Hava Yolları uygulaması üzerinden almış olduğum RXI4IS kodlu biletin gününü değiştirmek istememe rağmen, Türk Hava Yolları ile Anadolu Jet firmasının ayrılması gerekçe gösterilerek değişiklik talebim kabul edilmemiştir. Gerekçe olarak, Yenişehir Havaalanı'ndan Türk Hava Yolları'nın uçuşunun olmaması ve bu nedenle 21 Haziran'daki mevcut uçuş ile devam edilmesi ya da bilet iptalinin sağlanması gerektiği tarafıma bildirilmiştir. Türk Hava Yolları işletmesi müşteri temsilcisine, başka bir il (İstanbul-Sabiha Gökçen) üzerinden kalkacak uçakla 1 Temmuz tarihi olarak değiştirebilir miyim diye sorduğumda, il değişikliği olmadığı cevabını aldım. Bu mevcut durumda, 21 Haziran'da gitme ihtimalimiz olmadığından ve Türk Hava Yolları firmasının bize başka çözüm üretmemesinden dolayı biletlerimizi iptal edip yeni tarihli bilet almak zorunda kaldık. Yeni almış olduğumuz bilet ile eski bilet arasındaki tutarın Türk Hava Yolları firması tarafından bize ödenmesini talep etmekteyiz (eski bilet tutarı: 3748,96 TL - yeni bilet fiyatı: 5998,43 TL).

Helin sonuçtan çok memnun

Helin