THY Bilet İptali Ve Tazminat Talebi

Levent
31 Ağustos 2023 23:38

Eşim, Kızım ve Kayınvalidem için 13.08.2023 tarihine EDO-IST yönüne 06.08.2023 tarihinde 3 kişilik bilet aldım. Bu işleme ait PNR :tzbvwj dir. Sonrasında 10.08.2023 tarihinde yani uçuşa 3 gün kala Türk Hava Yollarından gelen SMS ile uçuşun operasyonel sebepler ile ile iptal edildiğini öğrendik. Aynı gün önceki ya da sonraki saatlere uçuş mevcut değildi.

Bunu kontrol ettikten sonra Türk Hava Yollarına web sayfalarından TK-9144441 numaralı bildirimi oluşturarak hem bilet ücreti iadesi hem de tüm yolcular için tazminat talebinde bulunduk, bahse konu iptal uçuş anına kadar bu bildirime cevap gelmedi Zorlu şartlar ile İstanbul'a karayolu ile dönmek zorunda kalındı.

17.08.2023 de mail ile bildirime cevap olarak Bonus 5000 mil yüklemeyi teklif ettiler. Aynı gün TK-9202313 numaralı yeni bildirim ile bunu kabul etmediğimizi ve bilet ücretini ile her yolcu için ayrı ayrı uçuş tazminatı talep ettiğimizi tekrar bildirdik.

Konu ile ilgili tarafımıza uçuşu iptal ettikleri günden bugüne yaklaşık 25 gün geçmiş olmasına karşılık hiçbir cevap verilmiyor. Türk Hava Yollarının operasyonel sebepler ile iptal ettiği uçuşun parasını bu ay kredi kartına ödedik. Tarafımıza ivedi bilet ücreti ve uçuş tazminatı için net bir cevap ile dönüş yapılmasını talep ediyorum.

profile profile

Fikret
13 Eylül 2023 14:00
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
07 Ekim 2023 00:36
"Yapılan hatadan ve müşteriye verdiğiniz değerden dolayı teşekkür ediyoruz umarım aynı şeyleri tekrardan yaşamayız"
Salih sonuçtan memnun

Salih
16 Haziran 2023 00:14
"Şikayetimi çözdüler ücret iadesini yaptılar teşekkürler"
THY Onayım Olmadan İptal Edilen Bilet
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
03 Kasım 2023 20:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 20:06

THY Kategorileri