İlayda sonuçtan hiç memnun değil

THY Bagajım Bir Sonraki Uçakla Geldi!

İlayda
16 Mayıs 2024 22:29

THY'nin 13.05.2024 tarihli TK-2349 sefer sayılı İstanbul-İzmir uçağında yer aldım. Uçak, saat 22:30 civarında İzmir'e iniş gerçekleştirdi. Bagajımı almak için bantlara yöneldiğimde, benimle birlikte iki yolcunun daha bagajının gelmediğini fark ettim. THY kayıp eşya bürosundaki görevli, bir aksilik olduğunu ve valizlerimizin bir sonraki İstanbul uçağına yüklenmiş olduğunu belirtti. Uçağın ne zaman varacağını sorduğumuzda, yaklaşık yarım saat sonra geleceğini ifade etti. Bu süre zarfında saat 22:48'i göstermişti. Uçak indi ve valizler bantlara yüklendikten sonra bagajımı saat 23:28'de teslim aldım. Bu gecikme nedeniyle ulaşımda güçlük yaşadım. Şirinyer'e İZBAN ile gelip, otobüs ve dolmuşların bitmiş olması nedeniyle eve taksiyle gitmek zorunda kaldım. Hem maddi hem de manevi zararım oldu. Normal şartlar altında saat 23:00'da evde olmam gerekirken, THY'nin bu sorumsuz davranışı nedeniyle eve varışım oldukça geç gerçekleşti. Uzun zamandır seyahatlerimi THY ile gerçekleştiriyorum ve daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Yazgülü
26 Ağustos 2023 22:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
20 Eylül 2023 14:28
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

Ziya
22 Temmuz 2023 12:22
Erencan sonuçtan hiç memnun değil

Erencan
18 Temmuz 2023 21:47