THY Aktarmalı Uçuşunda Gecikme Ve Müşteri Memnuniyetinin Sağlanamaması

Merve
03 Ağustos 2023 03:12

2 Ağustos 2023 TK0695 numaralı Kahire-İstanbul uçağında yaşanan bir buçuk saatlik gecikme sonrası hemen ardından olan 1.30 kalkışlı İstanbul-Konya uçuşumun başlamasına 10 dakika kala pasaport kontrolde oldum. Güvenlik görevlisinin uçağa alım bitti Transfer Desk'le görüşün demesi üzerine Transfer Deske ulaştım. Buradaki beyefendi uçuşu doğrudan bir sonraki 6.35 uçuşuna aktardı. Dinlenme yeri sorduğumda THY Domestic Lounge'a yönlendirdi. Lounge'a vardığımda burada çalışan beyefendinin son derece ilgisiz ve oldukça kaba tavrı sonucu alana alınmadım. Uzun ısrarlarım sonrası otel hakkım olduğunu ancak onun için de çok geç olduğunu belirtti. (Kurduğu cümleyi ekliyorum: Business biletimi kendisine verdim. Kırmızı ışık hatası verdi. İçeri giremezsiniz dedi. Durumu açıkladım. Aldığım cevap: 'Burası ücretli nasıl girmeyi düşünüyorsunuz? ' oldu.) Birçok farklı yere yönlendirme sonucu saat zaten 03.00 oldu. İç Hatlar Transfer Desk'teki hanımefendi hariç karşılaştığımız tüm THY personelinin ilgisiz, kaba ve rahatsız edici tavrı sebebiyle bu şikayeti oluşturuyorum. Mağduriyetimiz giderilmemekle kalmadı bir de bu tavırlara maruz kaldık. Müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu belirten THY'nin kendi hatası kaynaklı havaalanında gece 5 saat beklemek zorunda kalan yolcularına dinlenecek sakin bir yer dahi sunamıyor olması akıl alır gibi değil.

Ladin sonuçtan hiç memnun değil

Ladin
03 Mayıs 2024 12:27

Aleyna
22 Ağustos 2023 19:19
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
24 Haziran 2023 23:37
THY Mağduriyeti Ücretimin İade Edilmemesi
THY Mağduriyeti Ücretimin İade Edilmemesi
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
14 Eylül 2023 10:23