Rahime
11 Ekim 21:23
Rahime'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden İrem Hanım konuyla ilgilendi ve beni gerçekten hiç yormadan yardımcı oldu, kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim.🙏🏻”

Teknosa'dan bir TV sipariş ettim. Aras Kargo'yla gönderdiler. Kargocu ben evde olmadığım için ürünü girişteki dükkana bıraktı. Gelen mesajda ürünü kendisine teslim ettik yazıyordu. Dükkandaki kişilerden imza vs de almamışlar. Yani adamlar bizde TV falan yok deseler kanıtlayacak bir şeyim yok. Akşam gelip ürünü gördüğümde büyük bir şok yaşadım. Koskoca TV'yi bir patpata bile sarmamışlar üstelik faturasını basılı olarak istememe rağmen faturası da yoktu. Üzerinde bildiğimiz şeffaf banttan başka bir şey yok. Ertesi gün kargo firmasına ulaştım faturası kutunun içindedir diyor. Herkes bilir ki kutuyu servisin gelip kurulum esnasında açması gerekir. Aklı sıra bana kutuyu açtırmaya çalışıyor. Teknosa'yı aradım iade etmek istediğimi söyledim. Bana servis çağırmam gerektiğini ve onların bir tutanak tutması gerektiğini söylediler. Dedikleri gibi yaptım ve çağırdım ertesi gün servis geldi, adam eğer kutuyu açarsam iade kabul etmezler zaten koşulsuz iade hakkınız var direkt iade kaydı oluşturun dedi. Aras Kargo zaten bildiğimiz gibi çok başarısız ve özensiz bir kargo firması. Onlardan beklenen şekilde davrandılar. Ancak Teknosa gibi bir ismin teslimat için böyle bir firmayla çalışması, ürünü hiçbir güvenlik tedbiri almadan göndermesi gerçekten inanılır gibi değil. Bugün İpekyol'dan aldığım kazak ve yüzüğün kargosu geldi. Yüzüğü hem metal hem de ekstra kazağı koydukları büyük kargo kutusuna koymuş olmalarına rağmen 5 kat patpata sarmışlar. Kargo kutusu da öylece bantlanıp atılmamış su geçirmez ambalaja koyulmuş ve UPS tercih edilmiş. Alt tarafı 150 liralık yüzüğü bu şekilde korumuşlar. 26 bin liralık TV ise ağzı bantlı bir kutuda öylece yırtık pırtık gönderilmiş. İade kaydı oluşturdum ama sonuç henüz belli değil. Bu Teknosa'dan son alışverişimdi.

11 Ekim 21:29 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Rahime

Teknosa Online Aldığım Ürün 1 Aydır Teslim Edilmedi

Teknosa Kargo Teslimatı Sorunları

Başak
12 Ocak 09:54
"Sorunum Teknosa tarafından çözüldü. Mağduriyetim giderildi. İletişime geçen müşteri temsilcisi de oldukça ilgiliydi. Teşekkür ederim"

Teknosa Kırık Hasarlı Ürün Gönderiyor Ve İade Yapmamak İçin Oyalıyor

Selçuk