Emrah sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2023 21:38
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Zübeyde hanım çözüm öneriniz için”

Evvel İstanbul sitesinde bulunan bütün bulaşık makineleri Teka dw 605 s VR02 modeli ve benim cihazımın seri numarası MD16AL02173. Garanti süresi doldu ancak, gerek bu mecrada gerekse sosyal mecralarda bu model bulaşık makinesinin tamamında sepetlerde paslanma çürüme kopma sorunu var. Bunun üretim hatası olduğu aşikar. Daha önce servis ile iletişime geçtim bana sepetleri bir bulaşık makinesi alabileceğim tutarda bir fiyatla karşıma çıktılar. Bu tamamıyla anlamsız. Sitemizde ve benzer toplu konutlarda kullanılan bu model hakkında yüzlerce şikayet var ve bu sorunu göz ardı eden bir distribütör bulunmakta. Sistem sorunu kabul edip çözmek yerine bir makine fiyatına 2 adet sepet satmaya çalışıyor bu çok anlamsız. Bulunduğum her mecrada Teka markasının ve satış sonrasının bana ve komşularımıza yaşattığı satış sonrası tecrübeyi paylaşıyorum sevgili Teka, iyi satışlar dilerim.

05 Kasım 2023 10:29 (Şikayetten 12 saat sonra)
07 Kasım 2023 11:37

Ben sizi aradığımda siz bana bir çözüm sunmadınız ki tekrar sizi aramamın ne manası var acaba

07 Kasım 2023 11:41
07 Kasım 2023 11:43

E posta ile ulaşmayı deneyin çözüm sunarak lütfen, yazılı olmasını tercih ederim

09 Kasım 2023 11:47

Teşekkürler Zübeyde hanım çözüm öneriniz için

Emel sonuçtan çok memnun

Emel
22 Ekim 2023 17:11
"Teşekkür ederim Zübeyde hanım sorunumla yakinen ilgilendi ve sonuca ulaştırdı."
Teka Dw 605 S Sepet Paslanma Sorunu
Berlin sonuçtan memnun

Berlin
22 Mart 2024 14:35
"Konunun çözümü için arayan arkadaşın olumlu ve yapıcı yaklaşımı beni mutlu etti. Teşekkürler..."
Seval sonuçtan çok memnun

Seval
11 Aralık 2024 22:54
"Çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için hızla çözdüler sorunumu"
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
20 Ekim 2023 08:36
"Genel merkezden sorunumuza istinaden Zübeyde Hanım dönüş sağlamıştır, ilginize teşekkür ederiz."

Teka Kategorileri