Taze Çiçek (tazecicek.com) Solmuş Ve Dökülmüş Ürün Gönderme!

11 Mayıs 2024 21:40913
Zeynep
11 Mayıs 2024 12:37

Sipariş ettiğimiz orkide bütün yaprakları solmuş ve dökülmüş bir şekilde iletildi, hiç memnun değiliz ilgilenmenizi rica ediyorum

11 Mayıs 2024 22:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetvar aracılığı ile iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından sizlere geri dönüş yapılacaktır. Sevgi ve Saygılarımızla, Taze Çiçek Ailesi

27 Şubat 15:14

Ayrıca müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişi de dalga geçer gibi bekleyin gelir gibi konuşmalar da bulundu.

27 Şubat 15:13

Doğum günü hediyesi olarak canlı saksıda çiçek siparişi verdim ertesi günü teslim edileceği yazıyordu ama üç gün sonra teslim edildi çünkü başka şehirden kaygıyla göndereceklermiş ama bu bilgiye ben onları neden siparişim hala teslim edilmedi diye sormak için aradığımda ulaştım. Siparişi bir kargo şirketi teslim etmiş ve çiçekler toprağıyla saksıdan çıkmış şekilde teslim etmişler. Hediye aldığım kişi de ayıp olmasın diye fotoğrafını çekmemiş ama ben sorunca söyledi. Ben böyle bir hizmet görmedim. Günübirlik gitmesi gereken çiçeğin kargoyla gönderildiğini ilk defa gördüm

Taze Çiçek | Tazecicek.com Şikayeti

22 Haziran 2026 tarihinde Taze Çiçek üzerinden turuncu orkide siparişi verdim, siparişim 24 Haziran’da teslim edildi. An...

Tümünü Gör

Rabia
Taze Çiçek Mağdurluğu

Taze ÇiçekMağdurluğu

Canan
Taze Çiçek | Tazecicek.com Farklı Çiçek Geldi!

Taze Çiçek |Tazecicek.com Farklı Çiçek Geldi!

Fadime
Taze Çiçek | Tazecicek.com Anneler Günü Yaşanan Mağduriyet