Tutku
22 Ocak 14:37

Swarovski'den Haziran ayında aldığım su yolu bileklik, 2 ay önce koptu. Öncelikle aldığım mağazaya gittim. İnceledikten sonra garantisi de olduğu için hemen değiştireceklerini söylediler. Fakat aynı bilekliğin ellerinde olmadığını ve hiçbir yerde görünmediğini, ara sıra mağazalara gidip sorup teyit etmem gerektiğini belirttiler. Bunun üzerine 2 aydır birçok mağazanızı birkaç kere (Zorlu, Capacity, Marmara Park, Akbatı) ziyaret etmeme rağmen, bendeki ürünün aynısının stokta olmadığını, aynı bilekliğin sadece kilit yerinin değişmiş olduğu yeni sezon ürün için de ekstra ücret ödemem gerektiğini söylüyorlar. Bir de gittiğim mağazalarda başka şubelerde stok olduğunu söyleyip beni yönlendiriyorlar. Fakat gittiğimde mağazadaki arkadaşlar, 'Hayır bizde yok, hatta sisteme baktığımda hiçbir yerde görünmüyor, yanlış bilgi' diyerek aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Haziran 2023 tarihinde almış olduğum ürünün artık üretilmiyor olması, online sitede var olarak görünen ürünün bana tedarik edilememesi sorunu benimle alakalı değildir. Ürünün garantisinin olmasına rağmen altı ay içerisinde yeni sezonunun çıkması ve fiyatının artmış olması beni ilgilendirmemelidir. Swarovski mağazasından ilk alışverişim değildir ve gereğinin yapılmasını, bilekliğimin ya stoklarda sürekli görünen aynı bileklikle veya yeni sezonu ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Sümeyye
05 Şubat 21:07