Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep Müşteri Memnuniyeti (! )

12 Haziran 2024 20:14

8 Haziran cumartesi günü Akasya AVM (İstanbul) SuperStep mağazasına gittim. New Balance 9060 gri rengini aradığımı söyledim. Mağaza çalışanı farklı rengini denemem konusunda yardımcı oldu. Gri rengini istediğimde bizde yok farklı mağazalara bakayım dedi. Farklı mağazalara baktığında Trabzon ve Aydında olduğunu söyledi. İsterseniz adresinize ücretsiz gönderebilirsiniz dedi. Teslim aldıktan sonra 1 hafta içerisinde iade edebileceğimin bilgisini aldım. Elime geçmeyen bir ürün için o gün 7999 TL ödeme yaptım. Ürün 10 haziranda 1ZE095E66813267169 takip numarası ile UPS Türkiye firmasına teslim edildi. Öngörülen teslimat 12 Haziran görünmesine rağmen 11 Haziran salı günü kargo hareketlerinden dağıtımda olduğunu gördüm. 18:00 yakın saatlerde artık teslim edilmeyince UPS Türkiye canlı desteğe bağlandım bu defa ürünün birkaç dakika kalmasına rağmen 18:00 kadar teslim edileceğini söylediler. 18:00’ı geçince tekrar canlı desteğe bağlandığımda bu defa 18:30’a kadar teslim olacağını ilettiler. Fakat teslimat sağlanmadı. Bugün gün içerisinde herhangi bir kargo gelmeyince kargo takibine baktığımda 11.06.2024’te 23:02 saatinde yı*** ze*** adlı fakat kendisi ünvanlı birine teslim edildiğini görünce hemen UPS kargoyu aradım. Güvenlik gereği ismi söyleyemiyoruz deyip teslim alanın adını iletmediler. 7999 TL’lik ürünümü bana teslim etmeyip başkasına teslim ediyorlar ve güvenlik gereği isim söyleyemiyorlar ne kadar mantıklı (! ) değil mi? Müşteri temsilcisine bu saatte teslimat yapmış olmaları imkansız dediğimde hayır mümkün dedi. Akasya SuperStep’i aradığımda mail atıp döneceğiz dediler ama sadece o an benden kurtulmak için bunu dediler. Çünkü tekrar defalarca kere aramama rağmen çalışma saatleri içerisinde iki numaralarına da ulaşamadım. UPS sadece mail attık deyip geçiştiriyor. İki tarafta asla destek olmuyor. 7999 TL’yi havadan kapan UPS ve SuperStep hakkında maddi tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

13 Haziran 2024 08:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Yasemin
16 Mart 2024 13:49
Mert sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 17:04

10 Şubat 2025 20:06