SuperStep Kabul Edilmeyen Garanti!

03 Mayıs 2023 16:04

01 Ağustos 2023 14:52

[{"startSecond":12,"startMilliSecond":0,"endSecond":20,"endMilliSecond":0,"text":"Herkese merhabalar. SuperStep Cepa mağazasından almış olduğum bir çift Skechers ayakkabıyı"},{"startSecond":20,"startMilliSecond":0,"endSecond":26,"endMilliSecond":0,"text":"2 ya da 3 ay geçmeden ön tarafları patladı. Garantiye götürmek için gittiğimde Cepa"},{"startSecond":26,"startMilliSecond":0,"endSecond":32,"endMilliSecond":0,"text":"kapalıydı. Daha doğrusu tadilattaydı. Açılır açılmaz götürdüm. Ayakkabıları da şöyle göstereyim."},{"startSecond":32,"startMilliSecond":0,"endSecond":40,"endMilliSecond":0,"text":"İki çiftinin de aynı yerleri şu şekilde aynı şekilde patladılar. Aynı yerlerine."},{"startSecond":40,"startMilliSecond":0,"endSecond":50,"endMilliSecond":0,"text":"Yani ikisini aynı anda böyle vuracak halim yok bir yere. Burada böyle bir patlak çıktı alakasız."},{"startSecond":51,"startMilliSecond":0,"endSecond":57,"endMilliSecond":0,"text":"Götürdüm. Kendileri iade alamayacaklarını söylediler. Tamamen ilgisiz bir biçimdi."},{"startSecond":57,"startMilliSecond":0,"endSecond":64,"endMilliSecond":0,"text":"Tekrar buraya şikayet ettim. Beni aradılar Superstep'ten. Gönderin ürününüzü biz tekrar inceleyeceğiz dediler."},{"startSecond":64,"startMilliSecond":0,"endSecond":70,"endMilliSecond":0,"text":"Bir daha gönderdim. Hiçbir şey olmamış gibi bana aynı böyle kağıdı gönderdiler."},{"startSecond":70,"startMilliSecond":0,"endSecond":77,"endMilliSecond":0,"text":"Tamamen otomatik bir şekilde yazılmış incelenmemiş. Buradaki imza bile fotokopiden çıkartılmış şekilde."},{"startSecond":77,"startMilliSecond":0,"endSecond":85,"endMilliSecond":0,"text":"Bunlar da iki farklı inceleme kağıtlarım. Şöyle göstereyim. Superstep'ten alışveriş yapmayın."},{"startSecond":85,"startMilliSecond":0,"endSecond":91,"endMilliSecond":0,"text":"Hiçbir şekilde ürünlerinin arkalarında değiller. Müşteri hizmetleri çok kötü. Baya kötü."},{"startSecond":91,"startMilliSecond":0,"endSecond":99,"endMilliSecond":0,"text":"Çalışanları Hiçbir işe yaramıyorlar. Saygısızlar ayrıca. Aktaracaklarım bu şekilde."},{"startSecond":99,"startMilliSecond":0,"endSecond":105,"endMilliSecond":0,"text":"Ayakkabılarda da problem olabilir. Evet aynı anda patladılar. Ama hiçbir ürünün arkasında durmuyorlar."},{"startSecond":105,"startMilliSecond":0,"endSecond":107,"endMilliSecond":0,"text":"Alacaksanız da Superstep'ten almayın."},{"startSecond":114,"startMilliSecond":0,"endSecond":124,"endMilliSecond":0,"text":"Mağduriyetimin giderilmesi Bu ürünlerin ciddi şekilde incelenip iadelerinin alınması ya da tamir edilip geri verilmesi."},{"startSecond":124,"startMilliSecond":0,"endSecond":132,"endMilliSecond":0,"text":"Bu ayakkabıları benim bu şekilde yıpratma şansım yok. Aynı anda burunlarını vurma şansım yok ki. Bunlar futbol ayakkabısı da değiller. Günlük ayakkabılar."},{"startSecond":132,"startMilliSecond":0,"endSecond":139,"endMilliSecond":0,"text":"Bir de müşteri çalışanlarınızın müşterilerinizle nasıl konuşacağını öğretmeniz."}]

profile profile
02 Mayıs 2023 15:29

SuperStep Cepa AVM şubesinden 4yada 5 ay önce almış olduğum Skechers ayakkabının 2 çiftide aynı yerden aynı bölgeden dikiş attı açıldı. Ve garantiye götürdüm üstelik alırken garanti var mı diye sormama rağmen. Aradan 15 gün geçti bir SMS geldi gelin alın biz iade alamıyoruz diye (temsili) gittim ürünüm yok lakayıt cevaplar ürün hala elime gelmedi arayacağız dediler aramadılar garantim zaten kabul edilmedi tamamen ayakkabıdan kaynaklı bir sorun bütün yasal haklarımı kullanacağım elimden gelen her şeyi yapacağım hem markayı hem mağazaya elimden gelen zararı vereceğim gerek hukuken gerek sosyal medyada

03 Mayıs 2023 17:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2023 18:02

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

10 Mayıs 2023 16:27

Beni super stepten aradılar ve görüştük sadece konuyla ilgilendiklerini belirtmek için aradaıklarını söylediler. Ben anlamadım nasıl ulaşamadınız bana ben anlamadım

Metin sonuçtan hiç memnun değil

New Balance 530 Ayakkabının Filesindeki Yırtıktan Dolayı Değişim Talebi

16 Nisan 15:31
New Balance 530 Ayakkabının Filesindeki Yırtıktan Dolayı Değişim Talebi

Satın Aldığım Ürün Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Yapılmıyor!

25 Kasım 2025 19:25

Kargo Teslim Edilmeden 5 Gün Geçen Sipariş Şikayeti

08 Nisan 11:55

SuperStep Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve Sessiz Müşteri Hizmetleri

23 Nisan 12:37
SuperStep Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve Sessiz Müşteri Hizmetleri
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ayakkabı Gönderimi Ve 5399 TL İade Ödemesinin Gecikmesi

22 Nisan 10:25