Şok Marketler Güzelpınar Marka 5 Litrelik Su Ambalajı Çıkarılarak Satılıyor

29 Nisan 2024 17:12

Şok market İstanbul Beşiktaş ilçesi Arnavutköy mahallesinde bulunan şubede 5 litrelik Güzelpınar marka sular ambalajı çıkarılmış vaziyette satılmaktadır. Ambalajsız olarak almış olduğum suyun eve geldiğimde kapağının açılmış olduğunu fark ettim. Ayrıca suyun tadı musluk suyu tadı gibi acıydı. Sanırım mağaza çalışanları temiz suyu kendileri kullanıp içine musluk suyu koyup reyona geri koyuyorlar. Bu etik olmayan işlemi yapan mağazanın başka ne gibi usulsüzlükler yaptığını düşünmek bile istemiyorum. Bu sorun nedeniyle bu şubeden Güzelpınar marka su alamıyorum. İlgili şubenin 5 litre’lik Güzelpınar marka suları ambalajları ile reyona koymalarını istiyorum.

29 Nisan 2024 17:32 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Fatih
Fatih
11 Haziran 2024 13:19

Beşiktaş Arnavutköy mahallesinde başka şube yok. Adres detayını sormanız gereksiz ama yine de yazıyorum. İstanbul Beşiktaş Arnavutköy Mağazası Adres; Arnavutköy Mahallesi, Dere Sokak Abdülhak Mevkii No:30A/5 Beşiktaş/İstanbul Yetkili birimle kişisel bilgilerimin paylaşılmasını istemiyorum. Bu arada aynı mağazaya dün (10.06.2024) gittiğimde Güzelpınar 5 litre sular reyonda hala ambalajından çıkarılmış vaziyette satılıyordu.

05 Eylül 2024 13:15

22 Ağustos 2024 21:04
Şok Market 'teki Bayan Kasiyerin Ve Sorumlusunun Davranışı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 21:47

04 Ağustos 2025 16:20
Taner sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 15:49

Şok Marketler Kategorileri