Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market Deren İce Tea Skandalı

Şok Market Deren İce Tea Skandalı
17 Eylül 2023 23:39

Şok marketlerde satılan Deren Marka ice tea içmem sonrası ağzımdaki daha önce diş temizliği yaptırmış olduğum bölgelere resmen dolgu yaptırmış gibi tortu şeklinde ve çay rengi şeyler yapıştı ve 1 ay olmasına rağmen ne kadar fırçalasamda geçmedi. Nasıl bir kimyasal madde varsa içinde dişe bunu yapan iç organlara mide ve bağırsak neler yapmaz. Bu ürünü laboratuvar ortamında inceleterek haklarında yasal işlem ve dava sürecini başlatacağım. İnsan sağlığını hiçe atamazlar.

01 Ekim 2023 16:29 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Ruveyda
Ruveyda

Ankara/Gölbaşı TOKİ Şok marketinde satılan, Deren ice tea tarihinin geçmemiş olmasına rağmen tadı turşu suyu gibiydi, bozulmuş şeftali tadı vardı, ayrıca asitlenmişti iade etmek istedim ama iade almadılar almayalım aldırmayalım!

Engin
Engin

Dun aldığımız 1.5LITRELIK deren ıce tea şeftali aromalı içecek asidik kola gibiydi yanlış uretım skandalı resmen kaynıyordu şubeye bırakıp söyledik ama pek ilgilenecek gibi davranmadılar inşallah kimseye zarar gelmez

Asitli Gibi Köpüren Ice Tea Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 20:40
Asitli Gibi Köpüren Ice Tea Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 19:34
Samican sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:24

Şok Marketler Kategorileri