Koray sonuçtan çok memnun

Smeg Buzdolabı Arızası

28 Şubat 2024 14:58
Koray'ın Teşekkür Mesajı
“Problemli parçalar Konuştuğum yetkili kişinin problem çözme odaklı oluşundan kaynaklı problemli parçaların yenisinin siparişinin verilmesi durumumda problemin giderilmesini kökten çözmüş halde teşekkür ederim”

'smeg' marka buzdolabı ile yaşadığım problemi sizinle paylaşacağım. Buzdolabını aldığımız günden beri, yani yaklaşık 5-6 aydır, kapaklar kapalı olmasına rağmen buzdolabı kapak açık uyarısı veriyor ve durmadan ötüyor; ışıkları yanıp sönüyor. Bu durumu servise söylememe rağmen üç kez servis gelip kontrol etti. İlk iki gelişinde problemin ne olduğunu anlamadılar. Üçüncü gelişlerinde ise dolap kapaklarının menteşelerinin değişmesi gerektiğini söylediler ve sipariş oluşturdular.
Her defasında çözülmediği için servisi ben çağırdım. Benim sıkıntıma ek olarak, parçanın bir türlü gelmemesi ve kimse tarafından aranıp sorulmaması oldu. Parçanın ne zaman geleceğini kimse bilmiyor.
Yetkili servis ve ana merkezi her yeri aradım; 'bu aralar gelir.' deyip duruyorlar. İki-üç ay oldu, hala ses seda yok. Ayrıca, bu sorun yetmiyormuş gibi başka bir problem daha yaşadım. Buzdolabını açtığım ve içine bakarken, içecekleri koyduğum kapaktaki yan rafın en altı bir anda düştü. Rafı tutan parça kırıldı ve parça küçücük, içi köpükten yapılmış.
Tüm problemlerimin videoları da mevcut. Bunun için de servis çağırdım. 'tamir edilir.' diye düşünmüştüm. Ancak, servis geldiğinde, 'bu kapağın komple değişmesi lazım, tamir olmaz.' dediler ve sipariş oluşturdular. Ancak 'red' cevabı aldım. Koca kapağın parasını ben ödemek zorunda kaldım. Garanti kapsamıyormuş. 'durduk yere kırılan parça nasıl benim suçum olabilir? ' diye sordum.
Eğer dolaba başka bir hasar verseydim, kullanıcı hatası diyebilirsiniz, ona tamam derim. Ama bu durumda neden parasını ödemek zorunda olduğumu anlamıyorum. Yetkili kişi, 'bir kez daha görüşeyim, size dönüş yapayım.' dedi. Ancak ne arayan var ne soran. Sorunu çözmüyorlar, ilgilenmiyorlar.
Şimdi bu şikayeti görüp arayacaklar, öylesine buraya yorum yazacaklar ama yine sonuç alamayacağım. Bu durumu ilgili yerlere taşıyıp dava açacağım. Alınan şeyler ucuz değil. Eğer problemlerini gideremiyorsanız, ürün satmayın. Buradan 'smeg' marka ürün almak isteyenlere yol göstermiş olurum.

28 Şubat 2024 16:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

değerli tüketicimiz, telefonda görüşmüş olduğumuz detaylar doğrultusun da tarafınıza bilgi iletilecektir. bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

29 Şubat 2024 16:49

değerli tüketicimiz, telefonda tarafınıza bilgi aktarılmıştır. bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

18 Nisan 2024 14:12

18 Nisan 2024 15:03

merhaba biz teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
08 Ağustos 2024 16:23