Kubilay sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 20:15
Kubilay'ın Teşekkür Mesajı
“Sixt Rent a car müşteri temsilcisi Tuğba hanıma ilgisi anlayışı ve sorun çözümünden dolayı teşekkür ederim”

Sixt Rent a Car araç kiralama firmasından 09.10.2024 tarihinde 2 günlüğüne kiraladığım ve sorun yaşamamak için 700 TL kasko yaptırdığım araçta yaşanan problemden dolayı hâlâ şoktayım. Araç bana teslim edilirken yüzeysel olarak teslim edildi fakat ben teslim ederken koltuk üzerlerinde sigara yanığı var dendi ama bana delil olarak gösterilen bir resim ya da belge olmaksızın tarafıma 3.330 TL ceza kesildi ve 5 gün içerisinde ödenmem istendi. Yazıklar olsun ki sigara yanığının büyüklüğü bir pirinç tanesi kadar bile yok ve üzerine oturduğum yerde olması da cabası. Orayı yakabilmem için bilerek ve isteyerek yapmak lazım çünkü oturduğum yerde yanık ve pantolonumda bir sigara yanığı izi bile yok. İnsanların bu şekilde üç kuruşluk hasarları taraflarına yansıtmaları oldukça can sıkıcı, hakkımı helal etmiyorum. Aranarak bilgi verileceği söylenmesine rağmen bir de aranmadım. Ekte koymuş olduğum resimde tarafıma yansıtılan hasarın utanç verici. Bende olan resmi gerçekten insanlara bunları yapmalarındaki amaçları anlayamıyoruz. Tarafıma delil olarak resim gönderildikten sonra kabul edeceğimi müşteri temsilcisi S*** Hanım'a söylememe rağmen başkalarından kalan hasarı tarafıma yansıttıkları için diyecek söz bulamıyorum. Tarafıma yansıtılan bu cezanın iptal edilmesini istiyorum.

30 Ekim 2024 18:10 (Şikayetten 3 gün sonra)
30 Ekim 2024 19:02

Sixt Rent A Car İle Kasko Sorunu Ve Beklenmedik Borç

Ayşegül
11 Aralık 2024 17:52

Kasko Ücreti Ödememe Rağmen Hasar Bedelinin Tarafıma Yansıtılması

Berat
25 Ağustos 2025 13:46
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Yıllar Sonra Bilgilendirme Yapılmadan Hasar Ücreti Talebi

Mücahit
01 Ekim 2025 14:37
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
08 Ağustos 2023 18:02