Ali sonuçtan memnun

Siemens Mersin Anamur Servis

Siemens Mersin Anamur Servis
02 Haziran 2024 20:29

Siemens servis Mersin Anamur şubesi hakkında şikayetim var. Siemens bayisinden iki yıl önce almış olduğum ve garantisi devam etmekte olan Siemens marka WG52A2X0TR model çamaşır makinesi, aldığım ilk günden bu yana beyazları mor bir şekilde çıkarıyor. Servis tarafından önerilen tüm deterjanları da kullanmamıza rağmen sorunumuz çözüme ulaşmadı. Defalarca servisi aradık, incelendi fakat çözüm bulunmadı. Çözümsüz kalıyorlar ve hatayı kullanıcıya bağlayıp ucu açık bir açıklama ile kaçarcasına gidiyorlar. Güvenilir diye aldığımız marka başımıza bela oldu. Tek istediğimiz sorunumuzun çözülmesi ama üçüncü senemize doğru ilerlediğimiz zamanda hâlâ bu sorunla uğraşıyoruz.

30 Haziran 2024 12:53

Şikayetim var Siemens marka çamaşır makinesi için daha önce yazmış olduğum şikayetim devam etmektedir. Aramalarına rağmen servis gelmedi yaptığımız 5 görüşmenin sadece birinde biz ev halkı olarak müsait değildik kalan aramalarda geleceğiz demelerine rağmen gelmediler

03 Haziran 2024 10:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Gülben sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 17:24
Siemens Çamaşır Makinesi Kıyafetlerimi Mahvetti!
Derya sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 21:54
Siemens Çamaşır Makinesi Beyazları Morartıyor Ve Lekeleri Çıkarmıyor
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi Siyah Lekeler Bırakıyor

09 Ağustos 2024 15:09
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 16:41
Siemens Ev Aletleri Kategorileri