Alp sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi Siyah Lekeler Bırakıyor

09 Ağustos 2024 15:09

Yaklaşık 1 yıldır Siemens WG52A200TR model çamaşır makinesi kullanıyorum. 6'ncı aydan sonra ara ara perdeler, nevresimler, t-shirtler in belirli kısımlarında siyah, yağ benzeri lekeler görmeye başladık. Servisi çağırdık, kullandığınız deterjan kaynaklı dediler, toz deterjan kullanmamız gerekiyormuş. 10 yıldır belki Perwoll marka sıvı deterjan kullanıyorum, daha önceki makinelerde hiç böyle bir problem olmadı. Sağ alttaki boruyu temizlediler ve gittiler, şikayetinizi genel merkeze anlatın dediler. 1 yıllık makinede böyle problem mi olurmuş? Siemens iyidir dedik aldık, bu kadar kısa sürede böyle bir sorunun olması kabul edilemez. Üretimde bir hata olduğunu düşünüyoruz, zira yeni nesil makineler çevre dostu olsun diye bir sürü özellikle donatılıyor ancak performans giderek düşüyor. Üstüne üstlük, denemek için başka bir eşya koyup yıkayın diyorlar, onu da lekeleyeyim diye. Benim bugüne kadar lekelenen ürünlerimi kim tazmin edecek? Yıkama testi için gelirler dedi servis, yıkama testinde de aynı problem çıkarsa makineyi alıp fabrikaya götürüyorlarmış, ikame makine de verilmiyor. O arada biz ne yapacağız? Siemens markasından şikayetçiyim, şikayetimi de yalnızca buradan değil, olabilecek tüm mercilerde dile getireceğim. Siemens'ten bir ürün alırken tekrar değerlendirin derim.

09 Ağustos 2024 15:11 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi İle Yaşanan Sorunlar

13 Mart 2025 11:56
Siemens Çamaşır Makinesi İle Yaşanan Sorunlar
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 16:41
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: Çözülmeyen Ses Problemi

27 Ocak 2025 12:07
Derya sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 21:54
Siemens Çamaşır Makinesi Beyazları Morartıyor Ve Lekeleri Çıkarmıyor
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi Kalıcı Leke Sorunu Ve Çözüm Eksikliği!

05 Eylül 2025 23:54

Siemens Ev Aletleri Kategorileri