Siemens İq500 Bulaşık Makinesi

Siemens İq500 Bulaşık Makinesi
23 Mayıs 2024 14:01

Siemens iQ500 bulaşık makinesini yaklaşık 4 yıl önce kendi bayisinden aldım. O günden beri sürekli hata veriyor. 4 Nisan 2004 tarihinde E14 hatası verdiği için servis yüksek bir fiyata tamir etti. Şu anda yine musluk işareti veriyor ve sıfırlandığında kendiliğinden kapanmıyor. Yetkili servisi aradığımda 'su az geliyordur, elektrik düşük geliyordur' gibi sürekli bahaneler üretiyor. Aynı makineden bir alt katımdaki komşumda da var ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadı. Acaba sadece bana mı denk geliyor? Bu düşük su basıncı ve elektrik voltajı sorunları nedeniyle yaşadığım mağduriyeti telafi eder misiniz?

23 Mayıs 2024 14:54 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Elif
Elif

Probleminiz şu anda ne durumda bilemiyorum ama bulaşık makinesi giderinizleç lavabo gideriniz aynı boruya mı bağlı?

19 Temmuz 2023 00:26
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Servis Kabusu: E15 Hatası ve Bilinçli Sabotaj!

19 Nisan 2025 10:10
Siemens Ev Aletleri Kategorileri