Siemens Ev Aletleri Eq500 Mağduriyeti

19 Nisan 2024 19:36

Siemens eq500 tam otomatik kahve makinesi aldık. Kasım 2023 de aldığımız makine çıkış iptal edilmiştir hatası verip kahveyi vermiyor. Bunun için iki kez servise gitti ve 1 aydan fazla serviste kaldı. Bugün servisten arayıp gelin aleti alın yapılamadı sizi arayacağız dediler. Değişim yapmayıp, düzeltemedikleri kahve makinesiyle baş başa kaldık. Çok mağdur edildik. Siemens aldığım için pişmanım. Firmaya güvenim çok sarsıldı

20 Nisan 2024 10:31 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ayşegül
05 Mayıs 2024 09:26

Siemens servisi gönderdiğimiz 21 Sn. Lik videoyu halen fabrikada inceliyorlarmış. Henüz hiçbir gelişme yok. İnceleme süreci bir ayı geçince Tüketici Hakları'na başvuracağız artık. Biz kahve makinesini keyif için aldık. Eziyet olsun. Servislerde sürünelim diye o kadar para vermedık. Ve paramızın arkasındayız. Hakkımızı sonuna kadar peşindeyiz

Kuddusi

Ayşegül Hanım, biz de servise makinemizi başka arıza ile verdik. Daha çok arıza ile bize geri geldi. Her seferinde serviste yeni arıza/kırılma gibi durumlar oldu. Bize son kazandırdıkları arıza da sizin makinenizde olan arıza ve 7 aydır çözüm bulamadılar. Umarım sizin mağduriyetiniz uzun sürmez.

Siemens Ev Aletleri Eq500 Mağduriyeti

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 13:09
Buket sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 23:13

Siemens Kahve Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği