Siemens Ev Aletleri Bir Dakikalık Hizmete 1000 TL?

Siemens Ev Aletleri Bir Dakikalık Hizmete 1000 TL?
04 Mayıs 2024 13:22

Siemens indüksiyon ocağımız nasıl olduysa, anlam veremediğimiz bir şekilde evde çocuk vs. Olmamasına çocuk kilidine geçmiş. Silerken +ve - tuşlarına 4 sn. Boyunca basılması gereken bir fonksiyon nasıl aktif olur anlayamadık, aklimizin ucundan da geçmedi. Kesin bozuldu sandık. Servis çağırdık. 2 genç geldi, baktı, bu mu arıza dedi, evet dedik, + ve - tuşlarına basıp tutarak kilidi çözdü. Böyle bir hata/unutkanlık/ basiret bağlanması ne derseniz deyin. Sonuç olarak servis bizden 1000 TL istedi. İşlem yaptım dediler. Bu işin bedeli bu kadar mıdır? Bize 400 TL denmişti.

Oğuz
04 Mayıs 2024 15:37

O an panikle aradığımız nr. Resmi 4446688 servis değilmiş, internette çıkan ilk Siemens servis olduğunu öğrendik. 4446404. Görevli bayan 400 TL servis ücreti olduğunu, işlem yapılırsa bunun ücreti alınacak, servis ücreti alınmayacak bilgisini verdi. Sorunumuz bir tuşa basmak için 1000 TL alınması. Herhangi bir bakım, sökme takma vb. Olmadan bu kadar yüksek bir para alınması. Ocağın bozulmuş olmamasına sevindim ama böyle de olmamalıydı.

04 Mayıs 2024 16:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

Orhan
30 Ocak 2024 02:27

Siemens İndüksiyonlu Ocak Kullanıcı Hatası İddiası Ve Yüksek Servis Ücreti

M. Türk
04 Eylül 2024 10:59
Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak Servisi İçin Bıktırdı

Tunç
18 Nisan 2024 20:15

Siemens Fırın Arızasında Eksik Destek Ve Haksız Ücret Talebi

Hasan
13 Haziran 05:39
Siemens Fırın Arızasında Eksik Destek Ve Haksız Ücret Talebi
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
08 Mayıs 2024 13:33