Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak Servisi İçin Bıktırdı

18 Nisan 2024 20:15

1,5 aydır Siemens çağrı merkezi ve servis arasında dönüp duruyoruz. Arızalanan elektrikli indüksiyon ocak için servis talebinde bulunduk, 2-3 kere dedikleri tarihte gelmediler, sonunda gelip bir şey yok deyip gittiler. Çağrı merkezine şikayette bulunduk randevu verdiler yine verilen tarihlerde gelmediler. Sonunda biri geldi elektronik kart bozulmuş dedi, iyi peki değiştir dedik. Yok fabrikaya soracağız dedi. Yine bekledik, aradılar randevu verdiler yine gelmediler. Servisi aradık, biz size bekleyin dedik ya dediler. Sanki randevuyu kendileri vermedi. Kurumsal olduğuna güvenerek aldığımız Siemens markasının bu müşteriye değer vermez anlayışı bıktırdı bizi. 2 aydır ocak kullanılamıyor

19 Nisan 2024 11:14 (Şikayetten 14 saat sonra)

Tunç
05 Mayıs 2024 10:20

Sağ olun iletişime geçtiniz ama sorun hala çözülmedi. İletişime geçip hemen çözeceğiz demekle olmuyor maalesef. Kart sipariş ediyoruz gelince haber veririz diyorsunuz bir daha haber yok. Bu kadar zamanda bir kart gelmez mi?

Tunç
14 Mayıs 2024 19:33

Bu Siemens nasıl bir firma. İlk şikayet yazısından sonra müşteri hizmetlerinden arayıp özür dilemeler, hemen ilgileniyoruz demeler. Arkasından hemen servis arayıp, yurt dışından parça sipariş ediyoruz dediler. Bizde sevindik problem çözülüyor diye. Aradan 1 ay geçti ne arayan var ne haber veren. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, müşteri hizmetlerinin servisten habersiz. Evde 2 aydır ocak çalışmıyor. Gerçekten bıktırdınız, ocağı söküp atacağız ve bir daha Siemens markası eve sokmayacağım.

Erdal

Herkese otomatik bilgisayar mesajı gönderiyorlar resmen dalga geçiyorlar. 5 para etmez bir firma olmuş Siemens

Ali
24 Kasım 2023 11:21
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
08 Mayıs 2024 13:33