Hatice sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 14:00

10 ay önce kullanmaya başladığım Siemens #WM12UT90TR kodlu çamaşır makinesi kıyafetlerimi yıpratıp mahvetti.
İlk zamanlar kumaş kalitesiyle alakalı olduğunu düşünüyordum, ancak Sweat, gömlek, çorap, nevresim, havlu aklınıza gelebilecek her şeyi tiftiklendiriyor. Yeni evliyim, her şeyim yeniydi hepsini yıprattı. Bu makinede ne yıkasam eskitip tüylendiriyor. En iyi deterjanları kullanıyorum. 600 devirde sıkıyorum ne denesem faydası olmadı.
Servisle iletişime geçtik. İlk gelen servis inceledi. Makinenin kazanına baktı problem yok dedi.
2. Gelen servis kazanda boşluk var dedi yenisini taktılar.
Makine geldikten sonra makine saatlerce yıkamaya devam etti. Program bitmiyor tekrar başa alıyor. En sonunda sıkmaya başlayınca kazanın içinden sesler geldi ve çatırdamaya başladı. Videoya aldım. Çok korkuttu beni makine. Tuştan kapatamadım. Şalterleri indirmek zorunda kaldım. Yetkililerden bu makineyi değiştirmelerini rica ediyorum. Fabrika çıkışlı bir hatası var bu belli. Gerekirse tüm yasal haklarımı kullanacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Yıpranan kıyafetlerimin görsellerini paylaştım. Acil çözüm istiyorum! Aynı modelde benzer şikayetler de sitenizde mevcut. Benimle benzer problemler yaşamış insanlar. Bir an önce makinenin değişimini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 14:23 (Şikayetten 23 dakika sonra)

01 Mayıs 2024 19:57

Dün Siemens servis yetkilileri geldi. Makinenin kayışı kopmuş. Ve içindeki bir parçaya zarar vermiş. Kazanın tekrar değişmesi gerektiğini söylediler. Yeni alınan makinemiz 2 kez kazan değiştirilecek ve sürekli işlem görmüş olacak. Tiftik probleminin de çözülüp çözülmeyeceği hala belli değil. Değişim talep ettim ancak değiştirmiyorlar. Kalitesinden dolayı bu markayı tercih etmiştik, yaşadığımız mağduriyete rağmen firma hala ürününü almıyor.

03 Mayıs 2024 10:41

Firma kesinlikle ürünün arkasında değil. Müşterisi mağdur oluyor. Servis 2. Kez tambur değiştirmiş. İşk taktıkları kazan başka makineye aitmiş. Kayış bu sebeple kopmuş. Şu saçmalığa bakar mısınız! Ben bu makineyi kabul etmiyorum. Ticaret Bakanlığına CİMER e her yere sizi şikayet edeceğim. Paramızla rezil olduk. Sıfır makinenin arızasıyla uğraşıyoruz. Bu ay evime 5 defa servis geldi. Sürekli işten koşturarak eve geliyorum. Çamaşırlarım yığınla duruyor. Servis garantili ürün satmışlar. Güzel yıkama garantili ürün satmamışlar. Bulaşık makinem, buzdolabım da Siemens bunlar için neden sizinle iletişime geçmiyorum. Çünkü vad ettiği şey yerine getiriyor Çamaşır makinesinde bir problem var bu açık ortada. Ben bu makineyi kabul etmiyorum. Değiştirin makinemi. Yeter artık ya.

04 Mayıs 2024 09:06

Ben bu makineyi kabul etmeyeceğimi değişim istediğimi söylememe rağmen Siemens yetkilileri kabul etmeyip evime tekrar yolladı makineyi. Makineniz sağlam tamiri oldu dediler. Güya servis denemiş. Teslim alır almaz deneme amaçlı renkli programına verip makineyi çalıştırdım. Ve makine defalarca programda dakika atladı 18. Dakika'dan 32. Dakika'ya, 19. Dakika'dan 21. Dakika'ya, 9. Dakika'dan 10. Dakika'ya bunlar benim gördüklerim. Ve sağlam dediğiniz makine hiçbir şekilde durulama yapmadı sıkmadı. Son dakika'ya kadar köpükle çevirip durdu. Makineden çıkan kıyafet sırılsıklam haldeydi. Ayrıca Sıkma programına verdim. 13 dakika'lik program 18 dakika'da bitti çünkü tam bitecekken 5 dakika ileri attı. Zaten ekrandan saat pimine benzer sesler gelip durdu. Hepsini kayda aldım. Artık yeter ya bu nasıl bir marka. Ürününüzün arkasında durun tamir ettik diye yolladığınız makine perte çıkmış. Tiftik problemi de yine oluştu. Benim bu zamana kadarki zararımı nasıl tazmin edeceksiniz? Her şeyim mahvoldu. Havlu, çorap, nevresim, gömlek. Sizin hatalı ürününüz yüzünden mağdur oldum. 1 ayda 6 kez servis geldi evime. Yazıklar olsun size. Ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim sizi. Gelin şu makineyi alın bir daha asla evime sokmayacağım.!

04 Mayıs 2024 09:17

Resmen dün makinenin önünde oturup dakikalarca kayıt yaptım. Müşterinize yaşattıklarınızdan utanmalısınız. Öyle reklamdaki gibi değilsiniz sayın Siemens. Ayıplı ürünü sattınız, satış sonrası ürününüzün arkasında durmadınız. Tüm eşyalarımı mahvetti bu makine. Yetmezmiş gibi servisiniz makineyi iyice bozdu. Yanlış tambur taktı. Kayışı kopardı. O korkunç sesle Yaşadığım korku zaten ayrı. Dün de sağlam diye zorla yolladığınız makine ne sıkma yaptı ne durulama. Sizi tercih ettiğim için çok pişmanım. Bu makineyi alın evimden. Sizi ticaret Bakanlığına, CİMER'e her yere şikayet edeceğim. Twitter'de de paylaşacağım. 10 aylık makinenin görmediği işlem kalmadı resmen.

04 Mayıs 2024 18:00

Çamaşırlarım yığınla duruyor. Perişan ettiniz beni. Hala çözüm yoluna gitmediniz. Gelin ve bu makineyi alın.

Ceylin
Ceylin

Siemens IQ700 WG54B2ASTR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi kullanmaya başladım yeni evliyim ve aynı sorunu yaşamaktayım. Evimde ne kadar çamaşır varsa tüylenerek yıprandı. Kalite ve Güven duygusu için Siemens tercih etmiştik diğer beyaz eşyalarımda Siemens ve çok memnunum. Anlaşılan o ki çamaşır makinesinde yaşanan bu sorun tamamen kronik. Siemens ekibi tarafından en ivedi şekilde bu sorunumun çözümlenmesini talep ediyorum. Servis çağırmak istediğimde programı değiştirin herhangi bir hata bulamazsak bile 2300 TL servis ücreti alınır dedikleri için servis çağırmadım. Yetkililere buradan sesleniyorum.

05 Aralık 2024 15:13
Gülben sonuçtan memnun