Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 00:54

Siemens bayisinden çamaşır makinesi ve kurutma makinesi satın aldı. Fakat 2 ay sonra çamaşır makinesi sıkmaya geçerken çok gürültülü çalışıyordu. Daha sonraları atmış olduğum 3 bin değerindeki bir elbisemi yırttı bunun üzerine yetkili servisi çağırdık. Yetkili servis şikayetlerimizi dinledi kendilerine yırtmış olduğu elbisemi gösterdim, onlar da makineyi test etmek için benden bir kumaş istediler. Ben de gündelik kullanmış olduğumuz pikeyi kendilerine verdim. Test ettiler ve bu sefer de yırtıldı. Bunun üzerine rapor tutup gittiler. Daha sonra kendileri makinede bir sıkıntı olduğunu ve 3 tane parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Biz bunu kabul etmedik. Henüz daha yeni almış olduğumuz makinenin parçasını değiştirmek istemedik, değişim istedik. Daha sonra Siemens merkezden arandık raporu değerlendirmişler ve bize makinemizde herhangi bir sıkıntı olmadığını ve yapılacak bir şeyin olmadığını bildirdiler. Biz bu durumu kabul etmediğimizi dile getirdik. Netice olarak kullanmış olduğunuz makine halen elbise yırtmakta ve sıkmaya geçerken yüksek gürültüde sarsıntılı olarak çalışmaktadır. Bu durumdan şikayetçi olduğumuzu bildirir almış olduğumuz çamaşır makinesini yenisiyle değiştirilmesini istiyoruz.

11 Eylül 2024 09:17 (Şikayetten 8 saat sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 04:02
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 14:46
siemens-camasir-makinesi-surekli-yirtilan-kiyafetler-ve-ilgisiz-servis-1.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

27 Kasım 2024 09:54
Satife sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 12:26
Siemens Ev Aletleri Merkez Teknik Servis