Damla sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2023 20:55

02.11. 2019 tarihinde garantisi başlayan Siemens KG76NAI32N/13 buzdolabımda renk solması ve alt kapağında paslanma oluştu. Siemens müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda direkt olarak kimyasal kullanımından olmuştur denildi. Servis ekibi için gelmeden önce haber verecekler denildi ancak son ana kadar arayan olmadı. Kapı ziliyle birlikte aynı zamanda telefonum çaldı. Geldikleri gibi bu ürün hatası değil neyle sildiniz? Diye soruldu. Bende nemli bezle sildiğimi ifade ettim. Ayrıca form düzenlerken aynı soruyu tekrar yönelterek neyle sildiniz ona göre not alacağım dediler. Bu durumda bende aynı tarihte aldığım buzdolabımda yan yana duran Arçelik marka bulaşık makinesini göstererek bir şey kullansam ona da olacağını, kimyasal kullanımının zarar verdiği konusunda bilgim olduğunu ifade ettim. Sonuç olarak kapak değişimine 4584 lira para çıkartıldı ayrıca 259 lira arıza tespiti ödedim. Daha baştan hüküm vererek kimyasal kullanımı konusunda kestirip atılması marka adına yakışmayan bir durum. 2019 yılında başlayan garantisini ek 2 yıl daha uzatmıştım. Boşuna bu markayı almışım ve garantiyi uzatmışım. Bundan sonra alacak kişiler için örnek olması amacıyla ikisi arasındaki farkın fotoğraflarını yüklüyorum.

28 Mayıs 2023 15:52 (Şikayetten 18 saat sonra)

Damla
Damla
29 Mayıs 2023 13:35

Arandım ancak tabii ki kimyasal kullanımı olduğu konusundaki tavırlarını sürdürmekte kararlılar. Kapak değişimi için indirim yapabileceklerini ifade ettiler ancak kimyasal kullanmadığım için bunu kabul etmem söz konusu değil. Her ne kadar kimyasal kullanmadığımı ifade etsem de karşılaştığım bu tavır marka adına hiç yakışmıyor. Yukarıdan aşağı damlayan şey en fazla su olabilir. Eğer elden damlayacak bir su bile bu hale getiriyorsa dolap kaplamasında sıkıntı vardır. Aynı zamanda alınan ve en çok kimyasal ve su kullanılan Arçelik marka (inox) çamaşır makineme ve bulaşık makineme bir şey olmadığına göre durum ortadadır. Kalıp ifadelerinizle: "Siz yapmamış olsanız bile belki eve gelen temizlikçi ya da bir başkası yapmıştır" ifadelerinizi tekrar tekrar dinlemek zorunda değilim. O zaman Siemens almanın hiçbir mantığı yok. Bundan sonra hiçbir ürününüzü satın almayıp aynı zamanda tavsiye etmeyeceğim.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 12:24
Kısa Sürede Siemens İnox Buzdolabında Paslanma
Kısa Sürede Siemens İnox Buzdolabında Paslanma
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 17:16
Burçin sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2025 13:41
"Buzdolabımızın hem alt hem üst kapakları servis incelemesinden sonra hızlıca değiştirildi. Metal kısımlarındaki solmalar kullanıcı hatası olmadığı raporlandı. Ve Siemens firması hızlıca değişimi yapıp bizleri mutlu etti. Teşekkürler Siemens"
Nadir sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 20:18