İzettin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 18:05

1.5 yıl önce aldığım Siemens marka buzdolabının kapılarının üstünde nokta nokta şeklinde paslanmalar başladı. Servis çağırdım ve teknik servis dış etkenden kaynaklı cihaz kaynaklı değil diye bir rapor aldı. Özellikle sordum, raporu iyi tutalım diye, ben herhangi bir kimyasal temizlik malzemesi kullanmadım. Tamam efendim dedi. Bu şekilde rapor tutuyorum, gerisini genel merkezle konuşursunuz dedi ve gitti. Evde Cif var mı diye sordu, Cif'i alıp kendisi pasları silmeye çalıştı ve sildiği yerde solma oldu. Biz Siemens marka, kaliteli ev eşyaları satın alıyoruz, diğer markalardan daha fazla para veriyoruz ama hiçbir şekilde yardımcı olmadı ne servis ne de genel müdürlük. Daha 1.5 senelik eşya ne hale geldi. Fotoğrafları buraya bırakıyorum, nokta nokta paslanmaları göreceksiniz. Normalde daha belirgin görünüyor ancak fotoğrafta çok belirgin gözükmüyor.

04 Ekim 2023 09:54 (Şikayetten 15 saat sonra)

04 Ekim 2023 10:29

Az önce aradılar dış etken kaynaklı dediler arkadaşlar işte isme fazladan para vermemizin sonucu bu hiçbir şekilde hatalarını kabul etmiyorlar! Açık kanıtı burda akın görün, tüketici heyetine form dolduracağım

04 Ekim 2023 18:47
Siemens Buzdolabı Kapılarında Paslanma Problemi

Teknik servis gelip Cif ile temizlediği yer, rengi attı buzdolabın kapısının resmini çektim

05 Ekim 2023 12:23

Bugün tekrar aradılar ne malum Cif el sisin yapmadığınız dediler dalga geçer gibi, paslanmayı da kabul etmediler lafı koda tutup başlarından saldılar arkadaşlar isme güvenerek benim gibi aldanmayın servis hiçbir şekilde yardımcı olmuyor lafı koşa tutup başlarından salıyorlar herkes görsün herkes para verip almıyor ama hizmete gelince kaçıyorlar

İlyas
İlyas

Merhaba aynı üründen alınmış bulunduk inşallah sorun yaşamayız sormak istediğim çözüm bulundu mu ve genel olarak memnun kaldınız mı kullanış olarak falan.

19 Şubat 2024 18:41
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 15:18
Siemens Ev Aletleri Buzdolabı Garanti Sorunu
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 10:28

Siemens Ev Aletleri Kategorileri