Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 15:18

Siemens marka buzdolabımın alt ve üst kapaklarında paslanmalar oluştu. Ürüne zarar verici kimyasal kullanmadık, sadece nemli bezle temizledik. Garanti hala devam ediyor. Ekipler önce darbeden kaynaklı olduğunu söyledi, sonra darbeden değil kimyasaldan kaynaklandığını belirttiler. Eve gelen ekip, hatanın ürünün kendisinde olduğunu söyledi, ancak kararı merkezin vereceğini belirtti. Merkezde aramışlar ve kimyasal olduğunu söylemişler. Ancak yan yana duran bulaşık makinesinde paslanma olmadığını ve aynı renk metal olduğunu belirtiyorum. Bu durumda neden buzdolabım paslanmış diye soruyorum. Garantili ürünümün sorununu bir türlü çözmediler. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Siemens'ten başka bir ürün almayı düşünmüyorum. Garanti konusunda hiç yardımcı olmuyorlar.

11 Ekim 2023 15:56 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Ertuğrul
Ertuğrul
12 Ekim 2023 08:00

Ürünle ilgili herhangi bir çözüme varılmamıştır sorun çözülemedi marka hatasını kullanıcıya yüklüyor her zaman ki gibi

Sinem
Sinem

Sizinle tamamen aynı görüşteyim çamaşır makinem hemen yanında onda yok daha çok kimyasala maruz onda tek pas yok. Servis markanın sahibi gibi sizden kaynaklı değişim ücretli kararını verdi gerekirse CİMER'e de yazacağım aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var

19 Şubat 2024 18:41
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 04:21
Fatma sonuçtan memnun değil