Siemens Bulaşık Makinesi E15 Hatası

26 Nisan 2024 15:18

2016 yılında satın aldığım Siemens bulaşık makinem E15 hatası verdi. Servis ekipleri gelerek makinenin su kaçırdığını ve atölyeye götürülmesi gerektiğini belirttiler. Makineyi oldukça iyi kullanmama rağmen bu arızanın nedenini sorduğumda, zamanla aşınan plastik parçaların su kaçırmaya başladığını ifade ettiler. Değişmesi gereken parçalar için 7000 TL gibi yüksek bir fiyat talep edildiğini öğrendim. Bu fiyatın makinenin yaşı göz önünde bulundurularak daha uygun olması gerektiğini düşünerek itiraz ettim. Siemens'in özellikle üretim kalitesini düşürdüğü ve tüketicilerin sürekli yeni ürünler almasını teşvik ettiği izlenimine kapıldım. Daha önce kullandığım Siemens beyaz eşyalarından memnun kalmıştım, ancak yaşanan bu olaydan sonra bir daha Siemens marka ürün satın almayı düşünmüyorum.

26 Nisan 2024 15:22 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Mert sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 20:12
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Kronik E09 Hatası Tekrarı

21 Kasım 2023 00:27

Siemens Bulaşık Makinesi Isı Pompası Hatası Suyu Isıt Mıyor

15 Ağustos 2024 14:38
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tespit Ve Yüksek Ücretler: Siemens Servis Mağduriyeti

25 Şubat 12:06