Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sherman 360 S10 Robot Süpürge Arızası

03 Nisan 2023 13:14

Garantisi devam etmekte olan 360 s 10 için; cihaz durduk yere batarya hatası verdi ve kapandı. Ekranda acilen servisine müracaat ediniz uyarısı çıktı. Her neyse gönderdim. Yapıldı dediler. Geri geldi. Geldi ama ne ses, içerisinde adeta kahve öğütüyor. Alt tarafında bir vidasını sökmüşler muhtemelen bulamayıp başka bir vida takmışlar o ayrı bir enteresan.

Neyse ciddi sesin videosunu çektim servisin WhatsApp numarasına gönderdim. Dedim bataryasını çözmüşünüz ama bu ses çok rahatsız edici. Beyefendi gönderin bakalım dediler. Tekrar gönderdim. Bu kez de efendim fırça kapağınız ve filtre yan sanayi ondan kaynaklanıyor. Eğer ondan kaynaklanıyor olsaydı ilk gönderdiğimde de bu sesin olması ve şikayetçi olmam lazımdı diyorum, efendim yan sanayi olduğunu bildirmiştik.

Ya diyorum onlardan kaynaklansa ilk gönderdiğimde neden yoktu bu ses. Şöyle böyle... Ayrıca aylardır sitenizde ürünün aksesuarları yok ne yapacak bu müşteriler? Robotun altına gırgır mı monte edeceğiz?! Velhasıl ürün iyi olabilir bilemem ama servis ve ilgi alaka tam bir fiyasko...

Burcu
Burcu

Merhaba hangi servise gönderdiniz ve WhatsApp iletişim numarasını nereden buldunuz acaba

Ali
Ali

Maalesef 360 S10 büyük pişmanlık servis diye bir şey yok WhatsApp tan başka iletişim yok, oradan da kullanıcı hatası demekten başka bir şey bilmiyorlar, cihaz arızalanınca direk çöpe atmak gerekiyor, tamiratı ürün fiyatına denk geliyor hadi onu da verdiniz diyelim cihaz saçma sapan arızalarla geri geliyor.

360 S10 Robot Süpürgede Batarya Sorunu Ve Servis İletişimsizliği

14 Temmuz 2025 10:42
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Robot 360 S10 İlan Edilen Uygulamaya Erişilemiyor Ve Yardım Yok

05 Ocak 17:50