Halil sonuçtan hiç memnun değil

Shell Çok Tehlikeli Ve Emniyetsiz Çalışıyor

12 Nisan 2024 07:49

Refahiye dinlenme tesislerinde bulunan Shell pompa istasyonu çok tehlikeli ve emniyetsiz çalışıyor. Ayrıca müşteri aleyhine yakıt satıldığına dair endişelerim var. Videoda da görüldüğü üzere, yakıt tabancasından sürekli benzin damlıyor. Uyarmama rağmen umursamaz bir tavırla devam ettiler. Bir depo benzinden belki çok zarar etmezsiniz ama dikkatsiz bir hareket çok büyük felaketlere sebep olabilir.
Shell gibi büyük bir şirketin böyle çalışmasına ve denetimsizliğe nasıl izin verdiğini anlamıyorum. Ayrıca bu umursamazlık, müşteri aleyhine başka türlü zararların da olabileceğini düşündürüyor. Sadece market alışverişine odaklanıp para kazanma yollarını düşünmek yerine, emniyet ve müşteri lehine olacak gelişmeleri düşünmenizi tavsiye ederim.

16 Nisan 2024 09:18 (Şikayetten 4 gün sonra)
17 Nisan 2024 20:54

Aradılar beni müşteri hizmetleri görevlisi bir de sizden tekrar dinleyeyim sözlü olarak dedi bende burada yazdıklarımı aynen tekrar ettim tamam dedi eeeee dedim tamam dedi karşılıklı kapattık herkes kendi yoluna ben bir şey anlamadım ilginç! İstasyon ciddi anlamda bu tedbirsizlik için uyarıldı mı? Uyarılacak mı? Veya müşteri ve insanlara verdikleri maddi zarar ve oluşabilecek ciddi biz tehlikeye karşı ne önlem alacaklar bilmiyorum video da görüldüğü üzere pompacı bile sivil çalışıyor bu kadar gayri ciddi bir müessese olmamalı. Teşekkürler.

08 Mart 2025 21:00

Gazi
26 Nisan 2025 17:27

Berkan
26 Ağustos 2024 14:36

Shell İstasyonunda Sürekli Yaşanan Hizmet Eksikliği Ve Saygısızlık

Pelin
13 Nisan 2025 17:45
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
02 Temmuz 2025 15:09