Nesibe sonuçtan memnun değil

Nesibe
25 Ocak 2024 12:22

Türkiye'nin meşhur Tesettür Mağazası olan Setrms https://www.setrms.com.tr/ Online mağazacılıkta tam bir vasat. Online ne zaman alışveriş yapsam hep iade etmek zorunda kalıyorum. Ya defolu, ya yanlış ürün, ya bedeni yanlış gönderiyorlar. Ürün sitede bedeni var olarak görünüyor siz sipariş veriyorsunuz parası kesiliyor ama bekleyin ki kargo gelsin. Arayınca ellerinde kalmamış gönderemiyorlar bilgilendirme para iadesi yok. Aramasanız haberiniz olmayacak. Sitelerinden de kaldırmıyorlar olmayan ürünü mağdur ediyorlar herkesi. Özensiz kargolama. Geç göndermeleri ayrı dert. Hiçbir şekilde bir sorun olduğunda sitenin müşteri temsilcisi tarafından aranıp bilgilendirilmiyorsunuz. Hatta öyle saçma bir uygulamaları var ki birden fazla ürün aldıysanız her ürünü tedarik eden firmalar ayrı ayrı size kargoluyor. Yani Setrms'in sitesi size 9 ürün aldıysanız 9'unu da bir pakette bir kargoyla göndermiyor. Halbuki sitede siparişlerim bölümünde 1 paket MNG çoklu gönderim diye yazıyor. Bana dalga geçer gibi tek ürünü kargo paketine tıkıp göndermeselerdi aramasaydım haberim olmayacaktı bilgilendirmiyorlar da arayıp tek tek gönderilen kargoların takip numarasını kendinizin istemesi gerekiyor. Sizin takip etmeniz gerekiyor. Ürün iptal etmek istiyorsunuz e fatura kesildi iptal edemeyiz diyorlar. İade istiyorsun bin defa arayacaksınız başlarının etini yiyeceksiniz de iadenizi gerçekleştirsinler. Türkiye'de tesettür de ismini duyurmuş bir mağazanın vizyonsuzluğuna bakın. Asla değişime açık bir marka değil. Ne istekleri ne şikayetleri ciddiye alıp bir düzenleme yapmıyorlar. İş yoğunluğu olan insanlar online daha rahat olduğu için siteden almayı tercih ediyorlar. Bu kadar sorun çıkartarak sadece soğutup müşteri kaybediyorlar. Önermiyorum kimseye. Bundan sonra da almam da. Geçen yıl mağdur edilmiştim belki bu yıl kendilerini geliştirmişlerdir dedim ama daha da kötü olmuş. :( :( :(

Nazife
14 Ekim 2024 23:38