Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Gold Kart Üyeliği: Avantaj Yerine Hayal Kırıklığı

09 Kasım 2024 10:28

Sephora Gold kart üyesiyim senelerdir aylık puan birikiminden aldığım tek bir hediye oldu. Ayrıca puanlarımı kullanamadığım için 40 bin küsur olan puanım sıfırlandı ve kendileriyle görüştüğümde Gold kartımın sistemde görünmediğini söylüyorlar.

Defalarca aradım ne bir sorun çözdükleri var ne bir düzelttikleri. Şu anda da alışveriş yapamıyorum. Hesabım üzerinden. Gold kart olup avantaj sağlanacağına daha da umursamaz oldular. Kendileri bir sistem oturtmuşlar ayda beşten fazla alışveriş yasakmış sistem kitleniyor ve kendileri bunu düzeltmeye uğraşmıyorlar da.

Artık hakkım olanı vermelerini geçtim alışverişe de izin vermiyorlar. Kuponlar çalışmıyor diye söylüyorum ekran resim istiyorlar. Gönderiyorum yine farklı bir kupon gönderiyorlar ya sisteminiz çalışmıyor diyorum o zaman siz Gold kart hediyesi veriyormuş gibi görünüp vermek istemiyorsunuz. Senelerdir usandırdılar yıldırdılar artık.

Yok çabalamayın Gold karta falan gerek yok zaten white üyeden bir farkım yok. Bugüne kadar bir şeyi çözdüklerini görmedim ayrıca. Mağazalardaki personeliniz ve bu davranışlarınız artık usandırdı.

09 Kasım 2024 12:28 (Şikayetten 2 saat sonra)
12 Kasım 2024 20:12

Bu hafta üç kere sizinle konuştum zaten hiçbir şey senelerdir çözülmediği gibi şimdi de çözülmedi bu şikayetten sonra da bir kere arayıp açmayınca çözüm sunmuş gibi buraya yazmanız da ayrı bir komik.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
16 Haziran 2025 22:52

Sephora Gold Üyelikten Black Üyeliğe Düştüm

Selcen
24 Temmuz 2024 04:01
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
03 Ocak 2024 17:10
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 10:53

Ramazan