Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Marka Bulaşık Makinesi Sorunum Var

Aysel
24 Eylül 2024 09:03

Vestel SEG marka bulaşık makinamı 2 yıl önce aldım, 24.08.2024'te garanti süresi doldu. Garanti kapsamı içerisinde ortalama 2 kez servis çağırdım, o zaman da şu anki sorunlar vardı ama bir şekilde çalıştırıyordu gelen servisteki arkadaşlar. Bazı sağlık sorunları nedeniyle evde kalamadım, sürekli hastanede olmam nedeniyle. 23.09.2024'te yine servis çağırdım, aynı şikayetlerim vardı makine ile ilgili ama bu kez aynı şikayetlerle bana motorunda ya da ana kartında sorun olacağı söylenerek 3.300 TL ücret talep edilerek bakılması gerektiği söylendi. Garanti süresi içerisinde aynı sorunlar varken yapılmayan, yine çalıştırılan cihaz şimdi garanti kapsamı dışında olunca yapılmak istendi. Ben zaten cihazı aldığım günden beri hiç verim alamadım. Evdeki bütün beyaz eşyalarım Vestel SEG marka. Herkes gibi bulaşık makinesinin kapağını kapatınca asla çalışmadı, cihaz kapağı hep sorunluydu ama bana hayır normal dendi. Şimdi de sürekli uyarı veriyor ama önceden servisteki arkadaşlar geldiğinde de aynıydı fakat çalıştırıyorlardı ve sorun yok deniliyordu. Lütfen cihaz ile ilgili değerlendirmelerin yapılarak şikayetimin en kısa sürede giderilmesi için bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 21:01
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
19 Ocak 2024 18:46
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
20 Mayıs 2024 15:56
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Kiraladığım Evde SEG Beyaz Eşyalar Sorun Çıkardı

Burak