Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

SEG Marka Derin Dondurucunun Çıkardığı Sorunlar!

Ertuğrul
24 Haziran 2024 11:22

SEG marka dijital ekranlı derin dondurucum bozuldu. Vestel müşteri temsilcisini aradım ve servis yönlendirdiler. Gelen servis, bu cihazın tamir edilemeyeceğini ve ücret karşılığında yenisini talep etmemi önerdi. Kabul ettim. Daha sonra müşteri temsilcisi aradı ve ücreti Vestel'in hesabına yatırdım. Tekrar aradılar ve bana bir model önerdiler. Müşteri temsilcisine güvenerek modeli incelemedim ve bana manuel bir derin dondurucu gönderdiler. Teslim alırken evde yoktum, annem vardı ve konudan bilgisi olmadığı için ürünü teslim aldı. Eve geldiğimde ürünün dijital olmadığını fark ettim. Müşteri temsilcisini aradım ve bana azarlayarak bu ürünü kabul ettiğimi söylediler. İade kabul etmeyeceklerini kaba bir dille belirttiler ve konuyu kapattılar. Bugün servis talep ettim, derin dondurucu arıza yaptı. Normal bir durum olmadığını ve iade kabul etmeyeceklerini söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmemi önerdiler. Vestel bana ayıplı mal verdi ve hakkımı mahkemede aramam gerektiğini söylediler. Bu durumdan şikayetçiyim. Başka bir firmada başıma geldiğinde hiçbir şey sormadan, ücret bile almadan ürünün bir üst modelini gönderdiler. Vestel’in müşteri temsilcileri net açıklama yapmadan müşterisine bilgi vermiyor ve ayıplı mal satıyorlar. Bu durumdan şikayetçiyim. Müşterileriniz mağdur ediliyor ve çalışanlarınız yeterli eğitim almamış. Bu şekilde gelişme sağlanamaz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 06:56

SEG Derin Dondurucu İle Yaşadığım Sorunlar Ve Deneyimlerim

Yakup
24 Haziran 2024 03:38
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
07 Ekim 2023 21:22