Muhammet
04 Haziran 2024 21:31

İstanbul Arnavutköy de yaşıyoruz. 20 Nisan 2024 tarihinde Samsung yetkili servisi aradım. TV min anten girişinin kırıldığını söyledim. 4-5 gün kadar sonra bir numara beni aradı ve Samsung yetkili servisi nin kendilerini yönlendirdiğini aktardı. Gelip TV me bakip bunun anakartı nin da değişmesi gerektiğini söylediler ne alakaysa. Parça isteyip parçanın geliş tarihinde TV'yi alıp yapacaklarını söylediler. Gelen kişiler. Parça bir hafta içinde gelmesine rağmen ve bugün 4 Haziran yani üzerinden 1-1 buçuk ay geçmesine rağmen her gün arayıp resmen dilenmemize rağmen bugün geleceğiz yarın geleceğiz pazartesi geleceğiz cuma geleceğiz sürekli olarak oyalanıyoruz. Ve parça istemek için bizden peşin para aldılar. Ona rağmen ne gelen var ne giden ne de telefon a bakan. Açtıklarında da mafyavari konuşmalar yapıyorlar. Bir daha Samsung un önünden bile geçmem. Samsung pişmanlıktır

05 Haziran 2024 10:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Alpaslan
04 Kasım 2023 18:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 17:32
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Kıymet
31 Ocak 2024 20:04
Erol sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 15:57

03 Temmuz 2024 14:38