Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yeni Model QLED Ekranda Çizgi Şeklinde Ölü Piksel Çıktı.

Samsung Yeni Model QLED Ekranda Çizgi Şeklinde Ölü Piksel Çıktı.
23 Eylül 2023 11:56

25 Eylül 2023 15:27

2022 Kasım ayında aldığım Yeni model Samsung QLED 65 inç Q60B model TV de dün akşam açtığımda ekranda dikey olarak boylu boyunca ölü pikselin oluştuğunu gördüm. İlk başta anlamadım ve izlediğim filmden sandım ama sonra durumu ekran testi ile netleştirdim. İnsanların zorlukla kazandıkları paralarla sorun yaşamayacağını düşünerek dünya devi bir marka satın alıp bu şekilde bir problemle karşılaşmaları tek kelime ile hüsran oluyor. Servis çağırdım, yeni ürünle değişim talep edeceğim. Aniden hiçbir dış etki olmadan oluşan bu arızadan dolayı bakalım Samsung Türkiye garantisi nasıl çalışacak göreceğiz. Buradan da süreci paylaşacağım. Aynı gün servis geldi fakat değişim olamayacağını sadece panel ekranın değiştirileceğini belirttiler. Israr da etseniz bir sonucu yok. TV götürdüler. Piyasa fiyatı bugün itibari ile 45 bin tl. Nasıl bir ürün satıyorsunuz ki 10 ay içinde kendi kendini yok ediyor. Allah korusun Garantiyi geçtiğinde tekrar etse arıza bir TV ücreti kadar masraf daha çıkıyor. Aynı sorun arkadaşımın TV sinde de 2 ay önce olmuştu. Onunla beraber aynı modeli almıştık. Samsung QLED almadan önce bunları düşünün. Arayan yok. Özür yok. Telafi yok. 40 yıl dayanan ürün üreten şirketler şimdi 10 ayda bozulan TV üretiyorlar. Hem daha pahalı hem daha dayanıksız. Üç harfli marketten markasız TV alan tanıdığım inanın daha mutlu. Samsung artık benim için bitmiştir. Yorum sizin

Ek
23 Eylül 2023 12:17 (Şikayetten 20 dakika sonra)

23 Eylül 2023 19:02

Aynı gün servis geldi fakat değişim olamayacağını sadece panel ekranın değiştirileceğini belirttiler. Israr da etseniz bir sonucu yok. TV götürdüler. Piyasa fiyatı bugün itibari ile 45 bin tl. Nasıl bir ürün satıyorsunuz ki 10 ay içinde kendi kendini yok ediyor. Allah korusun Garantiyi geçtiğinde tekrar etse arıza bir TV ücreti kadar masraf daha çıkıyor. Aynı sorun arkadaşımın TV sinde de 2 ay önce olmuştu. Onunla beraber aynı modeli almıştık. Samsung QLED almadan önce bunları göz önünde bulundurun.

24 Eylül 2023 14:52

Şinasi
18 Eylül 2024 11:10
Samsung TV Garanti Bitiminde Ekran Arızası
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Sürekli Panel Sorunları Ve Yetersiz Destek

08 Kasım 2024 21:58