Ahmetcan sonuçtan memnun değil

Samsung Ue55tu8500 Kronik Panel Arızası, Kapanıp Açılma Sorunu

06 Şubat 2024 17:56

15.03.2021 tarihinde Media Markt'ten aldığımız Samsung ue55tu8500 televizyon, 05.02.2024 tarihinde film izlerken kendi kendine kapandı, açıldı ve kapanıp açılmaya devam etti. İnternete girip muhtemel çözüm ya da sorun kaynağını anlamaya çalıştığımda, sorunun panel arızası olduğunu görmem çok sürmedi. Bu konuda birçok benzer şikayet mevcut. Yani aslında sorunun kaynağı, güvenerek aldığımız ve 'hayır, yüzde otuz daha fazla verelim ama bu olsun, iki-üç sene değil, beş-on sene kullanalım' dediğimiz marka, Samsung çıktı.
06.02.2024'te 444 77 11 numaralı telefonu arayarak servis kaydı oluşturduk ve bir hafta sonraya gün verdiler. Aynı gün servise gelecek firma beni aradı ve dokuz bin küsur liralık panel teklifi verdi. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Samsung'un bu problemi kabul edip, mağduriyetimi ücretsiz şekilde gidermesini istiyorum. Bir de üstelik şöyle bir konu da var; biz bu televizyonu alırken önce***** modelini almıştık. Ue55tu8500 alanlar o günlerde bu ürünle kıyaslayıp alıyordu. Hatta eve kadar kendi arabamızla kendimiz taşıyarak getirmiştik. Sonra 'hayır, *** değil Samsung olsun, daha iyi ve büyük bir marka' dedik.
Ertesi gün arabaya tekrar yükledik, geri götürdük, iade ettik ve aynı mağazadan Samsung ue55tu8500 aldık. Şimdiye kadar da gayet memnun şekilde kullandık. Ancak şu anda o gün *** alan insanlar daha mutlu. Bugün aynı televizyonun aynı yerden alış fiyatı 32.999 TL. Eğer bu sorunu düzgün bir şekilde çözmezseniz, aynı televizyonun yenisini almaya çalışan insanlar bu yazışmaları görecek ve almayacak, gidip **'yi tercih edecekler. Umuyorum ki Samsung çözüm merkezi benim bu sorunuma çözüm üretecek ve o gün ****yi iade edip Samsung'u tercih ettiğim için pişman olmayacağım. Samsung takip numarası: 4274044180

profile profile
07 Şubat 2024 14:05 (Şikayetten 20 saat sonra)

09 Şubat 2024 14:56

Çözüm merkezi benimle iletişime geçti. Ancak %50 indirim sağlayabileceklerini söylediler. Daha fazla uğraşmamak için kabul ettim. Çünkü zaten sorununu kabul eden indirim ile gelmez, ücretsiz tamir ile gelir. Hatalarını kabul edecekleri yok. 4900 TL tamir ücreti ödeyeceğim. Sorun yok. Ancak bir daha asla Samsung kullanmayacağım. Kullandırtmayacağım. 2-3 yıllık ömrü olan bir markayı kim neden tercih eder ki.

Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
26 Ağustos 2023 19:40
"Sizlere çok teşekkür ediyorum ilginiz ve desteğinizden dolayı.👍👏"

Zeliha
07 Eylül 2023 15:58
Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Led04/UE55TU8500UXTK Model TV Arızası Hakkında

Nurhayat
22 Ocak 2024 16:10
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Samsung UE 55TU8500 LED Panel Arızası

Egemen