Samed sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 22:59

Merhaba, birçok Samsung SSD 970 Evo Plus mağdurlarından biriyim ve diğer yorumlardan farklı bir şey belirtmeyeceğim. Benim de sizlerle sorunum aynı; elimde bozulan ve garantisi olan bir Samsung SSD mevcut fakat servis olan Simge Elektronik'in ilgisizliği ve Samsung'un sürekli çözüm merkezine iletiyoruz demesi arasında aylarca sorunum devam etmekte. Bozuk SSD olan S4EUNM0T402142Y seri numaralı kartımı 4 kez servise gönderdim ve 10 kez Samsung temsilcisiyle görüştüm. Faturayı ve 3 servis fişini ekte iletiyorum. 4. servise gönderişimde Samsung çözüm ekibi not aldıklarını söylediler fakat ilginç bir şekilde servis kaydı bile açılmadan tarafıma geri iade gönderilmiş. Ayrıca şaşırtıcı olan ilk servis fişinde garanti dahilinde işaretliyken sonrasında harici duruma getirmişler yani servis garantiyi mi bozdu, ne anlamalıyım? Servis arıza tespit edilmedi demesi sorunu çözmüyor. Tam 4 bilgisayarcıya götürdüm ve çalışan SSD taktıklarında PC gayet iyi fakat bu SSD takılınca mavi ekran veriyor, tam tersi olarak çalışan PC'ye bu SSD takınca o PC de mavi ekran veriyor. Madem sorun yok, Samsung'a Windows kurmayı denesinler dedim fakat onlar da Simge Elektronik bakıyor ve testler yapıyorlar demekle yetindi. Kaç aydır PC'yi kullanamıyorum ve rezil olduk. Bir daha ne Samsung alırım ne de aldırırım, hem servis vasat hem çözüm süreçleri ve aksiyon hızı. Ben 4 kez göndermişim, 10 kez aramışım, çok mu zor bozuk olanı alıp size yeni gönderelim mağduriyet yaşamayın demesi? Çözüm ekibi size dönüş yapacak diye yazmayın lütfen, aksiyon alın.

28 Eylül 2024 23:49

Tüketici Hakem Heyeti'ne de verdim, sürekli Simge Elektronik ve sizlerle mi muhatap olacağım? Hakem Heyeti ile de çözülemiyorsa maddi ve manevi mağduriyet için Samsung'a dava açacağım

30 Eylül 2024 10:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

30 Eylül 2024 14:43
samsung-ssd-970-evo-bozulmasi-ve-marka-ile-servisin-ilgisizligi-1.jpg

Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti başvurumu da iletiyorum akabinde de dava tebliğini de paylaşırım.

09 Ekim 2024 15:00

Çözüm merkezinden yine aradılar ve servis kaydı açılmadan işlem yapılamadığı dolayısıyla anlaşmalı kodla tekrar servise göndermem gerektiğini ve servise not ilettiklerini belirttiler. Belirtilen şekilde servise gönderdim fakat MNG Kargo servisin teslim almak istemediğini ve tarafıma ücretli olarak geri gönderildiğini belirtti. Samsung ile görüştüğümü ve kargoyu ücretli kabul edemeyeceğimi, servise geri gitmesini ve Samsung ile görüşmelerini rica ettim. Samsung yine aradı ve not aldık not iletiyoruz vs. Dedi her zaman ki gibi fakat şu an SSD kartım kimde kaldı, servis teslim aldı mı, servis kaydı neden açılmadı ya da Samsung neyi takip etmekte bir fikrim bulunmuyor. Samsung çözüm merkezinden özellikle konuyu servisle detaylıca takip etmelerini ve kartımı kaybetmemelerini rica ettim. Bozuk SSD'yi yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar ve Samsung'ta sadece günlük arayarak not aldık demekle yetiniyor, düzgünce satılan markasının olduğu garantili ürününe sahip çıkarak servise ya siz ne yapıyorsunuz önceliğimiz müşteri memnuniyeti demiyor... Samsung pişmanlıktır.

21 Ekim 2024 17:04

5. Kez servise göndermem ve yaklaşık 20. Kez Samsung temsilcisiyle görüşmem üzere sorunum çözüldü. Servisteki arkadaşlar SSD okumasında sorun yok diyerek geri gönderdiği için Samsung çözüm merkezine sorunumun okuma kaynaklı değil Windows kurulamaması ve mavi ekran vermesi kaynaklı olduğunu belirttim. Simge Elektronik servis merkezine Windows kurma testinin yapılması için not ilettiklerini belirtmeleri üzerine servis ilgili sorunu çözerek ve tamirat yaparak tarafıma iletmiş, fakat halen deyimi yerindeyse tükürdüklerini yalamamak adına tamir ettik demiyor ve sorun görülemedi demekle yetiniyorlar. SSD kartım tamir edildiği için şu an Windows kurabildim fakat ne Samsung temsilcilerinin çözüm hızı ve yaklaşımlarından ne de Simge Elektronik ilgi ve alakasından memnun kalmadım. Bir daha da Samsung tercih eder miyim emin değilim.

Bener sonuçtan hiç memnun değil

Samsung SSD Garanti Sürecinde Çözülmeyen Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Bener
28 Kasım 2024 12:20
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 14:59
Samsung Yetkili Servis Ve Çözüm Merkezinin Duyarsızlığı.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 22:06
Samsung Kusurlu TV Ürün Ve Samsung Kabul Etmemekte Bu Durumu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
28 Mayıs 2024 17:44